Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тек сам у Београду видела докле може да иде људска ЗЛОБА": Наташа Беквалац проговорила о почетку каријере

Певачици је на овом путу много помогао један човек

1697444427_natasa_bekvalac_29112022_0010.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Наташа Беквалац каже да је имала великих проблема са злобним и сујетним људима на почетку каријере, те и да није умела да се носи с подметањем ногу, које није била у стању да препозна. Она је испричала да је менаџер, с којим је убрзо почела да сарађује, узео ствари у своје руке, па јој је објаснио да не сме да буде наивна и да је у реду да се понекад узврати истом мером.

- Родитељи су ми били строги и васпитавали су сестре и мене одмалена да будемо добри људи. У Новом Саду сам била ушушкана, сви су ме знали јер то није мали град, па је долазак у Београд била велика промена. Тек тада сам видела докле може да иде људска злоба и завист и нисам умела да се носим с тим. Естрада је пуна зла, али је важно да га препознате на време да бисте се одбранили. Нисам могла да се снађем, али сам касније упознала човека који ми је постао менаџер и од тада све иде много лакше - испричала је Новосађанка и објашњава како је колега успео да је научи цакама.

- Менаџер ме је шлифовао и стално ми причао да је у реду да понекад постоје и негативни коментари. Морала сам брзо да научим шта овај посао носи и какав је свет шоу-бизниса. Поготово ако сте жена, ту има много посла.

Наташа каже да је сигурност породице био главни разлог што је решила да проба да се прогура на естрадном небу.

- Знала сам да је музика нешто чиме желим да се бавим, али за естраду морате да будете префригани. Решила сам да се пробијем преко фестивала, знала сам да је то место где ће народ да ме запази. Рекла сам себи у старту да не треба да се плашим неуспеха, да идем да пробам, да не зависим ни од кога и да увек имам где да се вратим. Породица ми је увек била важна, тако да сам имала ту базу, која ми је давала снагу да идем напред - испричала је певачица.

- Моји су од мене имали велика очекивања. Зато сам уписивала најтеже школе. Нисам никад хтела моје да изневерим, али сам, с друге стране, била толико отворена особа да кажем шта желим. Иако смо имали друге планове за мене, кад сам схватила да желим да будем певачица, села сам с родитељима да попричамо. Кад су видели колико је моја љубав према музици јака, одмах су ме подржали и ту сам заиста имала среће.

Удавала из љубави, из користи сам се никада

Наташа каже да је имала више бракова јер се од старта лудо заљубљивала у партнере с којима је била, чак иако није била сигурна да је то љубав за цео живот.

- Моји родитељи су имали стабилан брак, који је трајао чак и кад је било озбиљних трзавица. Налазили су компромисе за све, а ја то нисам умела у односима. Волела сам сваког мушкарца с којим сам ушла у брак и удавала сам се чак иако сам у неким тренуцима сумњала да то може да потраје. Таква сам и кад видим да нешто не иде, не желим да трпим, па нек је и по цену развода.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas