Oglas
· · Komentari: 0

"Tek sam u Beogradu videla dokle može da ide ljudska ZLOBA": Nataša Bekvalac progovorila o početku karijere

Pevačici je na ovom putu mnogo pomogao jedan čovek

1697444427_natasa_bekvalac_29112022_0010.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac kaže da je imala velikih problema sa zlobnim i sujetnim ljudima na početku karijere, te i da nije umela da se nosi s podmetanjem nogu, koje nije bila u stanju da prepozna. Ona je ispričala da je menadžer, s kojim je ubrzo počela da sarađuje, uzeo stvari u svoje ruke, pa joj je objasnio da ne sme da bude naivna i da je u redu da se ponekad uzvrati istom merom.

- Roditelji su mi bili strogi i vaspitavali su sestre i mene odmalena da budemo dobri ljudi. U Novom Sadu sam bila ušuškana, svi su me znali jer to nije mali grad, pa je dolazak u Beograd bila velika promena. Tek tada sam videla dokle može da ide ljudska zloba i zavist i nisam umela da se nosim s tim. Estrada je puna zla, ali je važno da ga prepoznate na vreme da biste se odbranili. Nisam mogla da se snađem, ali sam kasnije upoznala čoveka koji mi je postao menadžer i od tada sve ide mnogo lakše - ispričala je Novosađanka i objašnjava kako je kolega uspeo da je nauči cakama.

- Menadžer me je šlifovao i stalno mi pričao da je u redu da ponekad postoje i negativni komentari. Morala sam brzo da naučim šta ovaj posao nosi i kakav je svet šou-biznisa. Pogotovo ako ste žena, tu ima mnogo posla.

Nataša kaže da je sigurnost porodice bio glavni razlog što je rešila da proba da se progura na estradnom nebu.

- Znala sam da je muzika nešto čime želim da se bavim, ali za estradu morate da budete prefrigani. Rešila sam da se probijem preko festivala, znala sam da je to mesto gde će narod da me zapazi. Rekla sam sebi u startu da ne treba da se plašim neuspeha, da idem da probam, da ne zavisim ni od koga i da uvek imam gde da se vratim. Porodica mi je uvek bila važna, tako da sam imala tu bazu, koja mi je davala snagu da idem napred - ispričala je pevačica.

- Moji su od mene imali velika očekivanja. Zato sam upisivala najteže škole. Nisam nikad htela moje da izneverim, ali sam, s druge strane, bila toliko otvorena osoba da kažem šta želim. Iako smo imali druge planove za mene, kad sam shvatila da želim da budem pevačica, sela sam s roditeljima da popričamo. Kad su videli koliko je moja ljubav prema muzici jaka, odmah su me podržali i tu sam zaista imala sreće.

Udavala iz ljubavi, iz koristi sam se nikada

Nataša kaže da je imala više brakova jer se od starta ludo zaljubljivala u partnere s kojima je bila, čak iako nije bila sigurna da je to ljubav za ceo život.

- Moji roditelji su imali stabilan brak, koji je trajao čak i kad je bilo ozbiljnih trzavica. Nalazili su kompromise za sve, a ja to nisam umela u odnosima. Volela sam svakog muškarca s kojim sam ušla u brak i udavala sam se čak iako sam u nekim trenucima sumnjala da to može da potraje. Takva sam i kad vidim da nešto ne ide, ne želim da trpim, pa nek je i po cenu razvoda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas