Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕШКЕ СЦЕНЕ: Последња Перијева слика у јавности - забрињавајућа, а последња приватна - трагична, на МЕСТУ смрти (ФОТО)

ГЛУМАЦ Метју Пери преминуо је изненада у свом дому у 55. години.

1698586527_Metju-Peri-foto-Profimedia-2.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Беживотно тело Метјуа Перија је пронађено у ђакузију у дому у Лос Анђелесу, пренео је портал ТМЗ.

Метју Пери је кобног дана вежбао два сата - тог јутра је играо пиклбол, спорт сличан тенису.

Звезда серије "Пријатељи" је потом послала свог асистента у набавку. Када се он кроз два сата вратио, затекао је Перија без свести и одмах позвао полицију и хитну помоћ. Ипак, лекари су били немоћни да га спасу.

Управо на месту смрти, из ђакузија, усликана је последња фотографија Метјуа Перија, коју је глумац објавио на свом Инстаграму.

 

Последње фотографије Метјуа Перија у јавности забележене су пре недељу дана испред једног популарног ресторана у Лос Анђелесу.

"Чендлер" у јавности је последњи пут снимљен 21. октобра, а на вечери је био са пријатељем.

Као и већина његових фотографија у последње време, и ова је била забрињавајућа због његовог запуштеног изгледа.

Метју био је обучен у тамне панталоне и сиву мајицу, поглед је сакрио иза сунчаних наочара, док је имао озбиљан израз лица. 

 

Извори из полиције потврдили су да се глумац из "Пријатеља" удавио и да је пронађен у ђакузију у његовој кући у Лос Анђелесу након што су хитне службе позване на место догађаја због срчаног застоја.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas