Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је велика породична срећа" - Лепа Брена о невероватном успеху Александре Пријовић: „Она је феномен свог времена“

Претходна два месеца су у свету музике у Србији дефинитивно била у знаку Алекснадре Пријовић, а по свему судећи, тако ће се и наставити. Ево шта о томе каже Лепа Брена

1699863055_brena_lady_b_08112023_0163.JPG
Фото: Ата Имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић освојила је Балкан бројним распродатим концертима. Познато је колика јој је Лепа Брена подршка, па је са њом наступила и у Штарк Арени у Београду, где је отпевала једну песму са Александром.

Легенадарна певачица је сада прокоментарисала Александрин невероватни успех:

- Она је феномен свог времена, Оно што ја гледам около је то колико људи нису очекивали то. Објаснила сам јој, исто као што је мени објашњено 1982. године, да је она сада биљка која се зове Попино прасе. Покојни Миљан Миљанић је мени то објаснио и ја сам схватила шта се мени десило. Попино прасе је једна биљка која изгледа као пшеница и када је ставите између дланова, једни вас куде, једни вас хвале, а то попино прасе само излази на површину и иде ка врху. Она је исписала нову страницу историје. Треба да буде срећна. Она и Филип, зато што без продуцента и доброг менаџера не може да певач да буде толико успешан. Ја сам јој пожелела да уживају у том једном тријумфу и тренутку, јер је будућност у шоубизнису непредвидива. То је велика једна породична срећа. Постоји само пет људи у овој земљи који могу да схвате шта је то, јер више од пет људи није доживело један такав регионални успех. Када сам је загрлила на том концерту, толико сам плакала заједно са њом, јер знам колико је све то тешко. Када си доле и када си просек не сметаш никоме, а чим избијеш на врх, кисеоника је све мање, ветрови су јаки. Ту смо сви ми око ње, ја сам јој дала тај загрљај да зна да смо ми сви ту уз њу и да је јако добро разумем, али сам као жена морала да заплачем, зато што је она за мене једна нежна девојчица, а ја знам кроз какав сам пакао ја пролазила успона и падова, тако да је тај загрљај био загрљај подршке, сузе су биле емоција и остаће један историјски снимак. Желим јој да ужива просто у свему. То је суштина – у даху прича Брена у емисији „Први ред“ на телевизији К1 и додаје:

- Доживети то што је она доживела са једном таквом подршком, где су се њих двоје потрудили да направе целу ту причу и бајку, она показује сан свакој девојци која пева и која се нада да једнога дана може, уз нечију помоћ и подршку да дође горе на врх и да каже, јесте победила сам. Она је радила толико марљиво, знам и за њене почетке, тако да сам ја инволвирана професионално и емотивно. Срећна сам због њих - рекла је Брена на поменутој телевизији.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas