Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То ми је било превише балкански": Зејна открила због чега је последњи пут заплакала, па проговорила о естетским корекцијама

Зејна за себе тврди да је искрена и отворена особа

1689755607_zjna.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Зејна Муркић стекла је велику популарност након појављивања на „Песми за Евровизију“ на којој је била један од фаворита за победу, међутим иако није победила, ово појављивање донело јој је много лепих ставри и хит који ће се слушати без обзира на пласаман.

Принц од Врање и Зејна су се након учешћа на ПЗЕ издвојили као интересантни и пригинални извођачи:

- Нисмо се ми нигде гурали, само су људи одлучили да смо ми фаворити. Он је фин и добар другар, лепо пева, ја имам искуство и можда је то неки разлог што смо се издвојили. Све је дошло спонтано - рекла је певачица за "Курир".

Зејна каже да је искрена особа која не крије ништа, али и да се лако расплаче:

- Не знам да ли ја имам неки проблем. Нисам неко ко се растужи и расплаче тек тако. Превише сам конкретна и искрена, не кријем ништа... Отворена сам, нема лажи и тајни. Када ја плачем то мора да буде баш озбиљно и да буде неки велики разлог. Задњи пут сам плакала када сам гледала филм "Сирена", превише ми је било балкански то када тата испраћа ћерку.

Има и јасан став када си естетске интервенције у питању:

- Ја сам неко ко све подржава, у смислу да се нешто коригује. Ако неко има ружан нос, да среди то ми је океј, ако неко жели груди немам проблем јер свако је власник свог тела. Нисам за то да се младе девојке боцкају и раде све о свашта јер је младо лице само по себи лепо. Од свих интервенција и глупости лице буде широко а не уско и младо, за то рецимо нисам... - закључила је.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas