Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕТСКО, А НАШЕ: Након што је привукла њихову пажњу, Зејна снима дует са Џипси Кингсима

''Ћутала сам и слушала...а онда схватила да тих 10, 20 посто људи не чини већину''

1684932788_Zejna-NASLOVNA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен зејнаоффициал
Oglas

Атрактивна певачица Зејна, публику је освојила хитом „Румба“, који претендује да постане и светски хит, јер је легендарни састав Џипси Кингс, изразио жељу да са нашом музичком звездом сними дует, управо за ову музичку нумеру.

- Моји продуценти раде на томе, јер постоје неке перипетије око њихове издавачке куће, услова и других папиролошких ствари. Јако се радујем свему томе, али опет имам неке резервне планове – каже Зејна у емисији „Уранак“ на телевизији К1 и додаје да ће пред лето своје фанове обрадовати новом нумером.

- Снимила сам једну песму пре „Румбе“, али ову сам одлучила да избацим пред лето. Јако је жива и позитивна, а комбинација свега онога што сам убацила у ту песму ће људима бити веома занимљива. У рефрену ће можда бити и други језик – додала је.

Фото: Тв К1, емисија Уранак

- Дискриминација Рома, нажалост је у нашој земљи честа појава. Случај девојчице из Врбаса, узнемирио је јавност, због осуде њених другара, који су се јако окрутно понела према својој другарици у припремама за матурско вече. Једни су јој донели бакарну жицу, док је дечак, који је требао да јој буде пратња на матурском, отказао јер се плаши да на путу „не сврати да украде неке жице“. Зејна оштро осуђује решавање вршњачког насиље у нашој земљи и истиче да је и сама у детињству доживљавала непријатне ситуације.

- Мислим да у школама данас живи Твитер. Не мислим само да деца друге етничке припадности имају проблеме, јер видим да има много малтретиране деце. У неким другим мањим срединама, постоји још увек то нешто не развијено. Нису свесни да су неке ствари јако срамотне и примитивне. Људи и деца, без обзира на припадност су навикли на овакве проблеме. Често, родитељи деце која су малтретирана, покушавају разговором да реше проблем и уче децу да се сама изборе са тим, што није правилно. Са друге стране, родитељи деце која малтретирају друге, сматрају да је то нормално, јер су деца и шале се. Деца која малтретирају другу децу, из било ког другог разлога су равни криминалцима, јер од такве деце сутра, можете свашта да очекујете. Проблем код нас је што ми ствари не решавамо паметно. У случају девојчице из Врбаса, јавила се драга Сека Алексић и мислим да је то прелепо, али то ништа не решава у њеном случају, јер ће то трајати само један дан, а иза ње су године траума. Не треба да доносимо нека глупа решења, већ да радимо на суштини, јер ће ова девојчица читав живот имати проблем и сматра ће себе мање вредном, све док се не избори сама са собом. Овако испада да се она сажаљева, а нема потребе за тим. Она је невероватно паметна, лепа, способна и јака – каже Зејна и додаје да је и она имала непријатне ситуације у првом разреду Основне школе, када се пожалила родитељима:

- Буквално сам ћутала и слушала. Оног тренутка, када сам видела да од учитеља добијам неке неслане шале, рекла сам родитељима. Тада смо се преселили и отишли смо у другу школу. Схватила сам да су људи нормални, и да тих 10 или 20 посто, не чини већину. – закључила је Зејна у емисији „Уранак“ на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas