Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Током чишћења снега је умала изгубио жиовт: Глумац се огласио након три месеца од несреће - "Одабрао сам да преживим" (ФОТО)

Холивудски глумац, Џереми Ренер, имао је тежак почетак године

1680102817_profimedia-0761160482.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џереми Ренер је претпео тешке повреде приликом чишћења снега на свом имању у Невади, 1. јануара. Срећом, одмах му је у помоћ притрчао комшија који је лекар. Глумац је од тада био на јединици интензивне неге у критичном, али стабилном стању. Сада, три месеца касније, Џереми је смогао снаге да проговори о незгоди која га је умала коштала живота.

Џереми каже да би пустио да га чистач снега поново прегази, ако би то значило спасавање његовог нец́ака.

- Учинио бих то поново. Да, урадио бих то поново јер је машина ишла право на мог нец́ака -  започео је глумац причу новинарки Дајан Сојер у свом првом интервјуу од незгоде, преноси Паге Сиx.

Интервју је натерао Џеремија да обнови сећања. 

- Осец́ао сам сав бол. Био сам будан током сваког тренутка. 

Упркос повредама, које укључују сломљена ребра, ногу и друге ортопедске повреде, звезда „Осветника” се нада да ц́е се једног дана вратити глуми.

- Одабрао сам да преживим, то ме нец́е убити, нема шансе - објаснио је глумац у делу интервјуа који ће бити емитован у четвртак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas