Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Том Брејди и Ирина Шајк поново виђени заједно: Пар о коме свет прича

Том Брејди и Ирина Шајк отишли су на романтични састанак само неколико дана након што је њихова романса разоткривена и представљена свету, ексклузивно открива Паге Сиx.

1691151760_profimedia-0791790604.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Очевидац је Паге Сиxу рекао да су бивша звезда НФЛ-а и супермодел 28. јула уживали у "приватној и за јавност затвореној" вечери удвоје у Сусхи Азабу у њујоршкој четврти Трибека.

- Вечерао сам суши и док сам завршавао с оброком, ушао је Том Брејди - испричао је очевидац, додајући да су запослени ресторана одмах отпратили бившег спортисту у "одвојену, приватну собу". Неколико минута касније, док је извор ТМЗ-а био "напољу и чаврљао с неким пријатељима", видели су како "Ирина улази у поменуту приватну собу."

- Било је само њих двоје, у свом малом свету. Очигледно нису желели да буду с људима - препричао је очевидац и додао да је за тајни излазак 46-годишњи Брејди био "врло лежерно одевен, а носио је нешто попут мајице кратких рукава, фармерица и патика".

Шајк је, међутим, стигла у "много формалнијем и елегантнијем издању". Особље отменог ресторана рекло је Паге Сиxу да не откривају информације о својим гостима, а представници звезда нису одмах одговорили на њихове захтеве за коментар.

Иначе, звезда америчког фудбала и манекенка доспели су на насловнице 24. јула након што су преспавали код Брејдија у Лос Анђелесу. Како је Паге Сиx ексклузивно известио, недавно разведени отац троје деце покупио је Рускињу из хотела тог петка послеподне и потом одвезао до своје оближње куће. Пар није изашао из његове резиденције до 9.30 ујутру следећег дана, када ју је оставио у хотелу. Брејди се потом поново вратио у суботу послеподне како би покупио Шајк.

Све очи су упрте у Брејдија и његову нову изабраницу због развода од манекенке Жизел Бундшен у октобру 2022, након више од 13 година брака. Имају сина Бенџамина (13) и ћерку Вивијан (10), а он је и отац сина Џека (15) из претходне везе с манекенком Бриџит Мојнахан.

У међувремену, Шајк и 48-годишњи глумац Бредли Купер, који су родитељи 6-годишње ћерке Лее Де Сеине, растали су се у јуну 2019, након четири године везе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas