Oglas
· · Komentari: 0

Tom Brejdi i Irina Šajk ponovo viđeni zajedno: Par o kome svet priča

Tom Brejdi i Irina Šajk otišli su na romantični sastanak samo nekoliko dana nakon što je njihova romansa razotkrivena i predstavljena svetu, ekskluzivno otkriva Page Six.

1691151760_profimedia-0791790604.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Očevidac je Page Sixu rekao da su bivša zvezda NFL-a i supermodel 28. jula uživali u "privatnoj i za javnost zatvorenoj" večeri udvoje u Sushi Azabu u njujorškoj četvrti Tribeka.

- Večerao sam suši i dok sam završavao s obrokom, ušao je Tom Brejdi - ispričao je očevidac, dodajući da su zaposleni restorana odmah otpratili bivšeg sportistu u "odvojenu, privatnu sobu". Nekoliko minuta kasnije, dok je izvor TMZ-a bio "napolju i čavrljao s nekim prijateljima", videli su kako "Irina ulazi u pomenutu privatnu sobu."

- Bilo je samo njih dvoje, u svom malom svetu. Očigledno nisu želeli da budu s ljudima - prepričao je očevidac i dodao da je za tajni izlazak 46-godišnji Brejdi bio "vrlo ležerno odeven, a nosio je nešto poput majice kratkih rukava, farmerica i patika".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Šajk je, međutim, stigla u "mnogo formalnijem i elegantnijem izdanju". Osoblje otmenog restorana reklo je Page Sixu da ne otkrivaju informacije o svojim gostima, a predstavnici zvezda nisu odmah odgovorili na njihove zahteve za komentar.

Inače, zvezda američkog fudbala i manekenka dospeli su na naslovnice 24. jula nakon što su prespavali kod Brejdija u Los Anđelesu. Kako je Page Six ekskluzivno izvestio, nedavno razvedeni otac troje dece pokupio je Ruskinju iz hotela tog petka poslepodne i potom odvezao do svoje obližnje kuće. Par nije izašao iz njegove rezidencije do 9.30 ujutru sledećeg dana, kada ju je ostavio u hotelu. Brejdi se potom ponovo vratio u subotu poslepodne kako bi pokupio Šajk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Sve oči su uprte u Brejdija i njegovu novu izabranicu zbog razvoda od manekenke Žizel Bundšen u oktobru 2022, nakon više od 13 godina braka. Imaju sina Bendžamina (13) i ćerku Vivijan (10), a on je i otac sina Džeka (15) iz prethodne veze s manekenkom Bridžit Mojnahan.

U međuvremenu, Šajk i 48-godišnji glumac Bredli Kuper, koji su roditelji 6-godišnje ćerke Lee De Seine, rastali su se u junu 2019, nakon četiri godine veze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas