Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТОНИ НАПУСТИО ДВОРАЦ: Драгана Мирковић не живи са супругом већ годину дана - ево где се сада налази Бјелић

Певачица Драгана Мирковић саопштила је да се разводи од супруга Тонија Бијелића

1711525338_Foto-Ataimages.rs-Dragana-i-Toni.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

У саопштењу о детаљима свог развода Драгана Мирковић је навела да већ дуго са Тонијем живи одвојене животе, а како медији сазнају, они већ скоро годину дана нису ни под истим кровом.

Бијелић се, према наводима блиским породици музичке звезде, још прошле године одселио и време проводи у Хрватској, тачније у Опатији где је себи узео некретнину.

Драгана је са децом остала у Бечу. Тони је често и на друштвене мреже постављао фотографије из овог града на јадранском приморју, али тада нико није могао ни да посумња у његово потпуно одсуство из куће јер су то повезивали са пословним путовањима.

Он и Драгана су се виђали само у ретким приликама када су породична славља у питању, као што је био случај са 21. рођенданом њихове мезимице Мануеле који су на окупу прославили у дворцу, а последњи пут су заједно се појавили на концерту у Арени којим је Мирковићева прославила четири деценије каријере.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas