Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Топалко је опчињен унуком: Хелена о искуству порођаја- ''Овако бих могла још десет пута'' (ФОТО)

Све је спремно за њихову принцезу када стигне кући

1688302639_HELENA-NASLOV.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен хелена_топаловиц
Oglas

Хелена Топаловић, ћерка певача Милана Топаловића Топалка, породила се јуче и на свет донела ћерку. Њен супруг Драган и она су наследници дали несвакидашње име Доминика, за које су се очигледно одавно одлучили.

Хелена је, наиме, на свом налогу на Инстаграму показала да они имају већ неке предмете у кући, попут јастучића и других детаља, на којима већ пише име њене ћерке. 

Новопечена мама није крила да се осећас сјајно, те да је њено искуство порођја више него позитивно:

- Најлепше искуство и могла бих овако још 10 пута, уз моју породицу и најбоље особље и докторе, написала је.

Међутим, то није све. Хелена се похвалила и скупоценом наруквицом познатог бренда, од злата, на којој је угравирано име њене ћерке. Како је њен супруг познат по томе да је обасипа скупим поклонима, није ни чудно што јој је баш ово поклонио на дан када је донела њихову ћерку.

Иначе, оно што је многе одушевило је и Хеленин отац Топалко, који је чак и заплакао када је његова унука дошла на свет, а певачева ћерка је показала да је он и те како опчињен новом мезимицом у породици.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ хелена_топаловиц

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas