Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трансродна певачица открила да ли има дечка и како се носи са критикама у такмичењу: "Најискреније, тешко је"

Трансродна учесница музичког такмичења „Звезде Гранда“, Алина Јухарт, због своје животне приче задобила је велику пажњу јавности

1681807623_d0dfc6bd36efcc77f2e88d0e6cfc7d5d52ddb914.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтсцреен/ Звезде Гранда
Oglas

Алина је прошла у следећи круг такмичења, марљиво ради и труди се да прихвати све сугестије и критике чланова жирија,

- Најискреније, тешко је, није лако, поготово када чујеш коментаре који су на месту. Ја наш жири стварно поштујем и слажем се са њима. Просто не могу ништа да кажем када чујем себе да не певам тачно. Морам да се изборим да радим што више и да буде још боље. Вероватно и тај сценски наступ одузме много тога када је певање у питању, нестане ти даха и тако даље, али опет добро је.

Када је у питању репертоар за такмичење, Алина се консултује са својом менторком Цецом Ражнатовић за коју каже да јој доста помаже када је у питању и певање и целокупан наступ.

-Ја већ имам неке идеје у глави за наредни круг, али свакако ћу да видим са Цецом. Она увек покуша да свима нама покаже оно најбоље, остало је на нама – додаје она.

Алина је недавно за Гранд признала да је испуњена и на емотивном плану, али је била тајанствена када је дечко у питању. Сада нам је открила шта мора неко да поседује да би освојио њено срце.

-Није ништа званично, не бих ништа да причам, нека иде правим ритмом. Пре свега тај неко мора да буде свој, да буде верен себи да има срце на правом месту, да може да ме насмеје и да је висок, пошто сам ја висока још на штиклама – закључила је Алина кроз смех.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas