Oglas
· · Komentari: 0

Transrodna pevačica otkrila da li ima dečka i kako se nosi sa kritikama u takmičenju: "Najiskrenije, teško je"

Transrodna učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Alina Juhart, zbog svoje životne priče zadobila je veliku pažnju javnosti

1681807623_d0dfc6bd36efcc77f2e88d0e6cfc7d5d52ddb914.jpg
Foto: YouTube/ Printscreen/ Zvezde Granda
Oglas

Alina je prošla u sledeći krug takmičenja, marljivo radi i trudi se da prihvati sve sugestije i kritike članova žirija,

- Najiskrenije, teško je, nije lako, pogotovo kada čuješ komentare koji su na mestu. Ja naš žiri stvarno poštujem i slažem se sa njima. Prosto ne mogu ništa da kažem kada čujem sebe da ne pevam tačno. Moram da se izborim da radim što više i da bude još bolje. Verovatno i taj scenski nastup oduzme mnogo toga kada je pevanje u pitanju, nestane ti daha i tako dalje, ali opet dobro je.

Kada je u pitanju repertoar za takmičenje, Alina se konsultuje sa svojom mentorkom Cecom Ražnatović za koju kaže da joj dosta pomaže kada je u pitanju i pevanje i celokupan nastup.

-Ja već imam neke ideje u glavi za naredni krug, ali svakako ću da vidim sa Cecom. Ona uvek pokuša da svima nama pokaže ono najbolje, ostalo je na nama – dodaje ona.

Alina je nedavno za Grand priznala da je ispunjena i na emotivnom planu, ali je bila tajanstvena kada je dečko u pitanju. Sada nam je otkrila šta mora neko da poseduje da bi osvojio njeno srce.

-Nije ništa zvanično, ne bih ništa da pričam, neka ide pravim ritmom. Pre svega taj neko mora da bude svoj, da bude veren sebi da ima srce na pravom mestu, da može da me nasmeje i da je visok, pošto sam ja visoka još na štiklama – zaključila je Alina kroz smeh.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas