Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИ ДИВЕ на једном месту потпуно непрепознатљиве: Никад виђена фотографија Лепе Брене, Весне Змијанац и Наде Топчагић (ФОТО)

Оне су и данас највеће звезде на Балкану

1648798010_brena-i-vesna.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Лепа Брена, Весна Змијац и Нада Топчагоић од почетка својих каријера, освојила су срца публике, а њихове песме са почетка каријера и дан данас се сматрају највећим хитовима на нашим просторима.

Прочитајте још: Заволели сте га у филму "МОНТЕВИДЕО, БОГ ТЕ ВИДЕО", а нисте знали да је његов отац једна од највећих ФИЛМСКИХ ЛЕГЕНДИ (ФОТО)

Недавно се на Инстаграму појавила фотографија три легендарне певачице, а мало ко би могао да их препозна одмах. Многи се не сећају тренутка када је лепа брена имала тиркизно плаву боју косе. Док је Весна Змијац смеђа. Нада Топчагић као и данас, на слици плени својим осмехом и шармом.

 Лепа Брена одувек је била своја и то је небројано пута доказала, па је тако када је родила млађег сина Виктора, своју косу офарбала тиркизно плаво.  У том периоду, било је потпуно незамисливо имати другачију боју косе, али славна певачица није марила, већ желела да испроба нешто ново и буде потпуно другачија, што јој је и пошло за руком.

Прочитајте још: НАСМЕЈАО ЧИТАВ РЕГИОН: Ево како изгледа када се АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ претвори у жену (ВИДЕО)

Видимо да две године касније, све певачице како код нас тако и у иностранству "прошетале" су ову боју косе, тако да слободно можемо да кажемо да је Лепа Брена, иноватор светских трендова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas