· · Коментари: 0

"Трудим се и борим да радим различите улоге": Од хонорара је платио родитељима реновирање куће са само 13 година, а шта данас ради МАЛИ СТАНОЈЕ из популарног "Монтевидеа"?

Глумац има јако лепо сећање на почетак своје каријере али данас су му улоге скроз другачије

1662534677_mali-stanoje-goto-instagram-printskrin-montevideobogtevideopepivasic-.jpg
Фото: Инстаграм/Принтсркин/монтевидеобогтевидео/пепивасиц

Глумац Предраг Васић прославио се када је имао само 13 година улогом дечака Станоја у филму ,,Монтевидео, Бог те видео".

Васић се и даље бави глумом, међутим на мало другачији начин него када је био дете.

- Снимање "Монтевидеа" за мене је било дивно искуство. И данас ме људи препознају по улози малог Станоја. Трудим се и борим да радим различите улоге, како би ме запамтили и по нечем другом, али је он свима урезан у памћење за цео живот. Волео бих да примете мој дар и искуство кроз неке друге роле - искрен је Васић.

 

Када се присећа тог периода признаје да му је популарност била терет али и која му је њалепша усппомена са снимања.

- Сад је притисак мањи. Трудио сам се да уживам у свом послу. Највећа успомена са тог снимања су пријатељство и љубав које ми је цела екипа пружила. Најбољи пријатељи су ми и данас Андрија Кузмановић и Ненад Хераковић - признаје глумац за Курир.

У другом делу филма Пеђа је имао сцене с Бранком Ђурићем за кога има само речи хвале:

- Ђура је најбољи партнер ког сам срео на сету и имао у каријери.

Прочитајте још: Биковић се срео са СИНОМ ИЗ ЈУЖНОГ ВЕТРА: Мали Мараш је ПОРАСТАО! Знате ли која позната глумица му је МАЈКА, а КОЈИ славни спортиста ОТАЦ? (ФОТО)

Последњу улогу Васић је остварио у тинејџерској серији "Блок 27". Он истиче да ова два пројекта ни по чему нису слични, тј. да их је немогуће упоредити

- Не могу да упоредим та два пројекта. Лепо је видети младе људи који траже своје место под сунцем.

Публика и обожаваоци малог Станоја из "Монтевидеа" данас могу да га виде у представама Рефлектор театра на Дорћол плацу, али и у Народном позоришту, у комаду "Иванов", али и сопственој стенд-ап комедији.

 

Своју комедију "Бити Станоје" играм у Двориштанцету у Београду и гостујем по Србији. Говорим о свом животу и седам лица Предрага Васића и како је то бити ја. За одговор на то питање, морате доћи да је погледате- рекао је млади глумац.

А како је раније причао за медије, хонорар од снимања популарног филма дао је родитељима и брату.

- Већину тих пара, пошто смо ми дошли с Косова и живели у двособној кућици, дао сам мојима за реновирање дома. Мало сам њима помогао, а мало оставио себи за школовање. Нисам се претерано баханалисао, јер нисам такав лик. И сећам се да сам од тог хонорара купио брату телефон - изјавио је Васић једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.