· · Коментари: 0

"Трудимо се да фотографије и снимке ћерки задржимо за себе": Николија Јовановић потпуно искрено о јавном експонирању наследница

Певачица се дотакла многих тема

1685868053_story_party_31052023_0598.JPG
Фото: АТА имагес

Никоља Јовановић се после дуже паузе вратила у јавност и присуствовала једном догађају у Београду, где је поразговарала са екипом Курира. У интервјуу је причала о мами Весни Змијанац, о естетским корекцијама, о партнеру Рељи Поповићу и ћеркама, те открила због чега никада јавно неће представити своје наследнице.

Појавила се у белој хаљини налик венчаници, па су се многи запитали да ли носи скупоцену мамину гардеробу коју је и она својевремено носила.

"Хтела сам за ову прилику да обучем мамину белу венчаницу, али сам се ипак одлучила за ово. Морам ти признати да сам скоро ушла у мамин орман и узела све те комаде. Иако цео живот пролазим поред њих, некако нисам била зрела за све те хаљине и сакое. Тад то некако није било у мом стилу, тако да мислим да тек сада имам ту зрелост да то изнесем. Виђаћете ме у томе", поручила је и открила да се Весна одлично осећа после операције и да ће у јуну имати концерт у Бугарској.

Николија и Реља се труде да свој приватан живот крију од јавности колико год могу, а певачица каже да је, када одлуче нешто да кажу, то искрено. "На мом Инстаграму имате два одсто мојих фотографија, а 98 одсто су оне које су само у мом телефону. Мој живот су деца, а ја то не делим", рекла је Николија па додала се никада неће предомислити у вези са тим.

"Не. Да смо се ми питали, не би им ни имена била у јавности, али то је измакло контроли .Жао ми је што је тако. С фотографијама и снимцима се трудимо да их задржимо само за себе. Наше мишљење је да треба да их заштитимо од коментара и свега, а оне, кад порасту, могу саме да одлуче да ли желе да буду јавне личности. Не желимо да направимо јавне личности од њих без њихове дозволе, а оне тренутно нису свесне тога. И мени је изузетно сметало, пре него што сам почела да се бавим певањем, када бих као дете јавне личности осванула у новинама", објаснила је, па се осврнула на естетске интервенције за које је недавно рекла да се покајала.

"Нисам то радила због реакције публике. Драго ми је да су коментари били позитивни и што нису осудили моју искреност, јер ја ретко дајем себе. У том снимку сам без трунке задршке дала све што сам имала да дам", рекла је Николија, па за крај открила да за неколико дана иду породично у Атину и да једва чека, а Весна Змијанац ће им се придружити после кнцерта у Бугарској.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.