· · Komentari: 0

"Trudimo se da fotografije i snimke ćerki zadržimo za sebe": Nikolija Jovanović potpuno iskreno o javnom eksponiranju naslednica

Pevačica se dotakla mnogih tema

1685868053_story_party_31052023_0598.JPG
Foto: ATA images

Nikolja Jovanović se posle duže pauze vratila u javnost i prisustvovala jednom događaju u Beogradu, gde je porazgovarala sa ekipom Kurira. U intervjuu je pričala o mami Vesni Zmijanac, o estetskim korekcijama, o partneru Relji Popoviću i ćerkama, te otkrila zbog čega nikada javno neće predstaviti svoje naslednice.

Pojavila se u beloj haljini nalik venčanici, pa su se mnogi zapitali da li nosi skupocenu maminu garderobu koju je i ona svojevremeno nosila.

"Htela sam za ovu priliku da obučem maminu belu venčanicu, ali sam se ipak odlučila za ovo. Moram ti priznati da sam skoro ušla u mamin orman i uzela sve te komade. Iako ceo život prolazim pored njih, nekako nisam bila zrela za sve te haljine i sakoe. Tad to nekako nije bilo u mom stilu, tako da mislim da tek sada imam tu zrelost da to iznesem. Viđaćete me u tome", poručila je i otkrila da se Vesna odlično oseća posle operacije i da će u junu imati koncert u Bugarskoj.

Nikolija i Relja se trude da svoj privatan život kriju od javnosti koliko god mogu, a pevačica kaže da je, kada odluče nešto da kažu, to iskreno. "Na mom Instagramu imate dva odsto mojih fotografija, a 98 odsto su one koje su samo u mom telefonu. Moj život su deca, a ja to ne delim", rekla je Nikolija pa dodala se nikada neće predomisliti u vezi sa tim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

"Ne. Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli .Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama", objasnila je, pa se osvrnula na estetske intervencije za koje je nedavno rekla da se pokajala.

"Nisam to radila zbog reakcije publike. Drago mi je da su komentari bili pozitivni i što nisu osudili moju iskrenost, jer ja retko dajem sebe. U tom snimku sam bez trunke zadrške dala sve što sam imala da dam", rekla je Nikolija, pa za kraj otkrila da za nekoliko dana idu porodično u Atinu i da jedva čeka, a Vesna Zmijanac će im se pridružiti posle kncerta u Bugarskoj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.