Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
извињење

"Ту сам кад год си спреман за разговор": Вил Смит први пут упутио извињење Крису Року пред камерама (ВИДЕО)

Овогодишња додела најпрестижнијих филмских награда "Оскар" прошла је у знаку инцидента о коме је свет говорио. Глумац Вил Смит ударио је шамар Крису Року, а о томе се говори и четири месеца касније

1659116642_82d560b9f318f022802b34fcc3c971c7351deffc.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вил је након инцидента упутио извињење Академији и Крису, а сада је то урадио и пред камером.

Вил (53)  је објавио видео на друштвеним мрежама у коме се још једном извињава Крису и његовој породици.

- Ја сам ту кад год си спреман за разговор. Дошао сам до Криса и порука која ми се вратила је да он није спреман за разговор, а када буде, он ц́е се обратити. Зато ц́у ти рец́и, Крис, извињавам ти се. Моје понашање је било неприхватљиво и ту сам кад год си спреман за разговор -  рекао је Вил у видеу.

Прочитајте још: "Нико неће испричати моју причу осим мене": Мадона објавила да снима филм о свом животу

Глумац је извињење упутио и Крисовој мами као и брату са којим је, каже, имао сјајан однос:

- Видео сам интервју који је дала његова мајка. То је једна од ствари у том тренутку коју нисам схватио, нисам размишљао, много људи је повређено у том тренутку. Зато желим да се извиним Крисовој мајци. Желим да се извиним Крисовој породици, посебно Тонију Року (Крисовом млађем брату). Имали смо сјајан однос. Тони Рок је био мој човек. Ово је вероватно непоправљиво - прича Вил. 

Подсетимо на церемонији 27. марта, пре него што је освојио награду за најбољег глумца, Вил је изашао на сцену и ударио Рока уживо преносу након што се комичар нашалио на рачун супруге глумца која има алопецију. Вил је одмах након тога кажњен, избачен је са Академије, а добио је и забрану присуства њиховим церемонијама наредних 10 година.

Прочитајте још: Прво развод, а сад суд: ШАКИРА мора на оптуженичку клупу-ово је разлог (ФОТО)

- Провео сам последња три месеца понављајуц́и и размишљајући о сложености и нијансама онога што се догодило. Нец́у сада покушавати да све то распакујем, али могу да вам кажем да није постојао део мене који је мислио да је то прави начин да се понашам у том тренутку - искрен је био Вил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas