· · Коментари: 0

"Тукла нас је, убијала нас је од батина": Џеј Ло о компликованом односу са мајком и зашто је побегла од куће (ФОТО)

Џенифер Лопез у документарном филму испричала је поједине детаље из живота који су шокирали многе

1655468705_profimedia-0698215072.jpg
Фото: Профимедиа

Документарни филм "Халфтиме" открио је бројне појединости из живота светске звезде. У овом документарцу сазнали смо све детаље о наступу Џеј Ло са Шакиром на Супербоулу, а медији су данима брујали о томе. Наиме, латино дива је сматрала да је након свих година и каријере коју је постигла нефер да дели бину и са ким, а више о томе можете прочитати овде.

Осим тога, Џеј Ло признала је да је због негативних коментара и понижавања на рачун њених облина замало одустала од своје завидне каријере.

Проговорила је и о тренуцима из младости, а који се тичу њеног односа са мајком, који је био далеко од идеалног и сјајног. Она је признала да је добијала много батина, толико да је у једном тренутку морала да побегне од куће.

- Имам компликован однос с мајком, стално смо се свађале. Она је радила шта мора, и због тога је снажна, али је због тога и груба. Тукла нас је, убијала нас је од батина - рекла је певачица, која има и још две сестре.

Прочитајте још: АНА НИКОЛИЋ најавила тужбу: Сукоб две певачице не јењава, а изгледа да ће цела ствар завршити на суду (ФОТО)

Оно што ју је одвраћало од школе и учења јесте плес, што је њену мајку нервирало и са чим се никако није могла помирити. Џенифер тврди да је имала жестоку свађу са мамом у 18. години, након које је одлучила да напусти родитељски дом.

- Рекла ми је, ако ћеш да живиш под мојим кровом, мораћеш да завршиш школу. Једне вечери смо се гадно посвађале и морала сам да одем - признала је певачица.

Прочитајте још: Како изгледа најстарији унук Верице Ракочевић: Бави се глумом и музиком, а сви коментаришу његову лепоту (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Њена мајка, Гвадалупе Родригез, истакла је да је највише проблема имала са Џенифер од сво троје деце, али да је сврха њеног васпитања била да израсту у независне и јаке жене.

- Нисам била савршена мајка, али једино могу да кажем да сам све радила са њиховим најбољим интересима на уму. Хтела сам да одгајим три девојчице тако да не зависе од мушкараца. Нисам хтела да их критикујем, већ да им покажем да могу боље. Али је Џенифер била најгора, искрено, с њом ми је било најтеже - признала је Гвадалупе.

Данас Џенифер и њена мајка имају сјајан однос, а током протека година оне су постајале све ближе и присније. Певачица није крила да јој је управо мајка била највећи ослонац у најтежим тренуцима.

Њих две су пре неколико месеци сарађивале у кампањи за њен скинцаре бренд.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.