· · Komentari: 0

ANA NIKOLIĆ najavila tužbu: Sukob dve pevačice ne jenjava, a izgleda da će cela stvar završiti na sudu (FOTO)

Skandal oko pesme se nastavlja

1655466476_ana_nikolic_10062022_0066.jpg
Foto: Ataimages.rs

Milica Pavlović je na svom novom albumu otpevala pesmu "Provereno". Ceo skandal je izbio zato što je u javnost izašao demo-snimak iste pesme, ali u izvedbi Ane Nikolić. Ova situacija je podigla mnogo prašine, a ceo sukob će po svemu sudeći završiti na sudu. 

Pročitajte još: ALEKSA BALAŠEVIĆ se oženio: Sin legendarnog pevača stao na "ludi kamen" (FOTO)

Milica je najavila da će ovo prepustiti pravnim licima. "Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu", rekla je Milica.

Na ovu provokaciju njena koleginica Ana Nikolić je žestoko odgovorila. Na svoj Instagram profil je stavila fotografiju, koje ne sluti na smirenje strasti.

Foto: Printscreen/ Instagram- ananikolicofficial

Da li je sukob nastao samo zbog medijiske pažnje, zbog principa i interesa, ili možda pevačice žele da budu druga verzija Karleuše i Cece, vreme će pokazati. Bilo kako bilo, izgleda da će ovim problemom ipak morati da se pozabave pravni timovi jer stvar očigledno ne mogu da raše uzajamne optužbe i prozivke. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.