Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСКРЕНО

Тужна судбина познате докторке: Отворила душу и изнела непознате детаље из свог живота

Позната докторка поделила са јавношћу детаље које је мало ко знао

1601453486_nada.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Нада Мацура, једна је од најпознатијих докторки код нас, док је радила у Хитној помоћи, многе људе је спасила и помогла им. Иако делује као јака жена, живот је нимало није мазио.

Прочитајте још: ИСПУЊЕНА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА ИСИДОРЕ БЈЕЛИЦЕ (ВИДЕО)

У једном од интервјуа, први пут јавно је проговорила о тешком животу коју је имала: - Отац ми је умро пре 11 година, мајка кад сам била сасвим мала, тако да је татина друга жена преузела моје васпитање. Она ми је усадила љубав према моди - говори Нада и успут се присећа мајке.

- Имала сам годину дана кад сам одвојена од мајке. Имала је туберкулозу плућа и отишла у санаторијум. Некад помислим: "кад би постојала реинкарнација, па да видим жену која ме је родила". Губитак мајке је прича која ме прати целог живота. Кад су ме једном нешто нападали на интернету, неко је прокоментарисао: "Она је само једна тужна жена." Ја тога нисам свесна и не желим да се туга усели у мој живот - искрено изјављује докторка коју је одгајила маћеха.

- Та наша маћеха мени није била маћеха, већ жена која ме је отхранила и коју сам ја звала мама. Никада ме није ударила и грдила. Понекад сам и чезнула за тим да ме млатне ако заслужим. Заиста је била жена анђео. Имала сам поред ње живот као и све девојчице поред мајки: обувала сам њене штикле, испробавала шешире, хаљине, руменило... - каже Нада. Иначе, Мацура се развела од супруга, а не крије да јој је он одмах рекао да неће моћи да има деце.

- Веома давно. И нисам патила за њим. За неким другим љубавима сам можда више патила, али није било много оних које сам баш искрено волела. Увек сам била оријентисана на друге ствари, првенствено на учење и посао. Умем да патим, али време лечи све. Муж ми је пре брака рекао да вероватно неће моћи да има деце, па да одлучим да ли желим да се венчамо. Ипак сам се удала - закључила је докторка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas