Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У болници је саставио НОВИ ТЕСТАМЕНТ: Како ће се делити ИМОВИНА Милутина Мркоњића?

Политичар је наводно био свестан свог здравственог стања, због чега је пре интубирања позвао адвоката како би променио детаље тестамента који је написан пре десет година, преносе медији.

1638365758_mrka1.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Из Профила ТВ Гранд
Oglas

Српски политичар, почасни председник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо је 27. новембра у 79. години, након хоспитализације на клиници за кардио-васкуларне болести у Београду,

Како медији преносе, Милутин је пре интубирања и коме предосетио да му се стање неће знатно поправити, због чега је у болницу наводно позвао адвоката како би закључио свој тестамент.

Прочитајте још: "Сваки дан наше љубави...": Прва објава АНЕ БЕКУТЕ након Мркоњићеве смрти (ФОТО)

—  Мрка је почетком новембра примљен у болницу где му је уграђен пејсмејкер и његов опоравак је фино текао, нико се није надао да ће му нагло позлити и да ће исход бити овакав. Али он као да је предосетио да више неће изаћи из болнице. У строгој тајности позвао је адвоката како би променио тестамент који је саставио пре десетак година када се званично растао од супруге Драгане, јер су њих двоје још тада одлучили да се неће разводити. Мрка је замолио доктора да направи изузетак и да дозволе његовом адвокату да га посети на пола сата — открива извор из болнице, прености "Стар".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

— Чак ни Ана није знала шта се дешава. Адвокат је дошао и Мрка је саставио други тестамент. Стан у ком су живели он и Ана последњих пет година, у Крунској улици на Врачару, оставио је Ани пошто су заједно уложили новац у њега и опремили га луксузним стварима. Други стан у којем је живео са женом Дашом док су били заједно и који је такође на Врачару, оставио је њој. Они нису могли да имају деце, па је било логично да све што има наследе Ана и Даша. Иако се њих две лепо слажу, Милутин није хтео ништа да препусти случају, па је овим поступком обезбедио обе жене. Тек када су га ставили на респиратор, Бекута је сазнала да је Мрка мењао тестамент и било јој је много тешко. Тада је у ствари схватила да је предосетио крај — завршава извор близак недавно преминулом политичару за споменути лист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Подсетимо, Милутин ће бити сахрањем у  Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas