Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У ДОБРУ И У ЗЛУ: Ово су најдуговечнији бракови на естради, љубави које одолевају печату времена! (ФОТО)

Вера у љубав

1671008395_Dragan-Jovanovic-Branka-Pujic-ig-branka-pujic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ бранкапујиц
Oglas

Ови парови су доказ да љубав уз узајамно поштовање и разумевање, може да опстане дуги низ година.

Драган Јовановић и Бранка Пујић

Они су брачни партнери и колеге, венчали су се 1992.године и заједно су већ 30 година. Пре брака били су у вези још 2 године, а заједно имају ћерку Анђелу која се такође успешно бави глумом. Како је Бранка изјављивала, Драган је био довољно упоран, што му се на крају и исплатило.

 

Прочитајте још: Тајна отктривена након 31 године: Ево шта је Бобина мајка тражила од Лепе Брене на дан њиховог венчања

Дејан и Милица Цукић

Музичар Дејан Цукић је такође у браку са супргом Милицом 30 година. Они су родитељи Ани и Алекси, а музичар
је најпознатији по романтичној песми ''Моја Јулија''. За 25.годишњицу брака објавио је албум ''Права љубав'' који
је посветио супрузи.

Леа Киш и Момчило Јокић

Водитељка Леа Киш више је од 28 година је у хармоничном браку са Момчилом Јокићем, а свог партнера и данас гледа заљубљено као и првог дана. Они су озваничили своју везу, након само пар дана забављања. Имају ћерку Сару Миу.

Прочитајте још: "Током наших једанаест година брака, препознала сам неколико критичних тачака": Жена открива шта је сазнала након једне деценије брака

Лепа Брена и Слободан Живојиновић

Овај моћни пар је у браку читавих 31 година, венчали су се званично 1991.године. Иако се често у медијима појављују вести о наводном разводу, Брена и Боба делују као да их ништа не може сломити. Они су у браку добили синове Стефана и Виктора, док Боба из раније везе има сина Филипа.

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш

Позната народна певачица 1980. године је упознала магистра хармонике Мирољуба Аранђеловића Кемиша. Иако се одувек прича како га је Зорица ''преотела'' својој колегиници Весни Змијанац, дуговечност овог односа и говори да је ипак по среди судбинска љубав. Од тада до данас, њих двоје су нераздвојни и воле се као и првог дана.

Душан и Марина Савић

Фудбалер и позната новинарка у љубави су дуже од 30 година. Венчали су се у Београду 1982. године и имају два сина Вујадина и Уроша. Данас обожавају да сво слободно време посвете унуцима.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas