Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У групи је било превише свега": Сања Вучић открила шта све жели да промени у каријери након распада "Hurricane", па се дотакла МАЈКЕ

Певачица је проговорила о многим темама и изнела мало познате детаље из приватног живота

1682325822_sanjavuc.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сања Вучић, певачица и бивша чланица групе "Hurricane" причала је о свом партнеру, са којим се ретко појављује у јавности.

Већ са три-четири године код Сање се видео таленат за музику који је касније потврдио и њен учитељ музичар, али је то препознала и њена мама која се такође бави музиком, баш као и отац који је музичар, али који нису форсирали да се она тиме бави. О томе када је почела да носи штикле и како је волела да обује и нешто из мамине колекције прича Сања која нас је представљала на Евровизији 2016. године, али и 2021. као чланица групе "Хуррицане" која открива и да је данас променила имиџ те одлучила да буде "закопчана".

- То је моја одлука. Када смо биле у групи дешавало се да смо атрактивно обучене, али то је сада мој избор. Мислим да ми је било превише свега и желим сад да имам мало период да сакријем фигуру - каже искрено Сања и додаје:

- Што се тиче хране мало сам се опустила, мало сам се угојила у последње време. Хтела сам да променим мало имиџ и да почнем да снимам озбиљније песме, и како време буде одмицало да тако и ја мало будем озбиљнија.

Сања се током емисије присетила и детињства које је провела у Крушевцу, те истакла да је у контакту са многим људима из родног града иако данас нема много времена, али се каже нада да не мисле да се узвездила већ да посао којим се бави захтева много времена.

- Дешавало се наравно због обавеза да нисам успевала да одржим баш близак контакт са сим људима са којима сам се дружила што ми је изнимно жао, искрено, али то не значи да ја њих мање волим или да се не сећам наших момеаната и тренутака. Искрено се надам да они не мисле да сам се ја узвездила, дигла нос или нешто слично само стварно обиман је овај посао и тешко је ускладити обавезе и приватан живот и пријатељства и другарства, али сигурна сам да никога од њих нисам изгубила и да се они сви мене сећају не са тугом и сетом већ са осмехом на лицу - каже Сања.

Искрено је причала и о одрастању са мамом која ниједног тренутка није допустила да се осети недостатак очеве фигуре, као и о томе да је један период живела сама, али да сада поново живи са мамом која јој је велика подршка.

Сања о породици не воли много те није желела да коментарише да ли је дете разведених родитеља, али је отворено у разговору са психологом причала о томе да девојчице које одрастају са мајком имају тенденцију да бирају старије мушкарце што код ње није случај.

- Код мене то није случај. Имам неке теорије о томе, баш мислим да је зато што сам имала мајку као јаку фигуру, где сам њу посматарла и као очинску и као мајчинску фигуру, ја имам потребу да имитирам њено понашање и онда свима глумим маму. То је био случај и у групи, ја сам била та која је била као најодговорнија иако нисам превише нешто сама са собом али када је реч о томе да морам да исконтролишем неку ситуацију ја ћу да се поставим као главна и тако је и у везама, ја тражим некога коме ћу ја да будем мама: "А не знаш то срце слатко, па како не знаш..." - објашњава кроз смех певачица и додаје:

 - Али, на пример, у вези у којој сам сада иако је млађи од мене, те улоге су мало другачије - каже Сања која није желела да открије и колико је партнер млађи од ње.

- Сада некако немам простора за то моје што иначе радим. Вероватно ћу са годинама то научити. До сада нисам била у вези са старијим мушкарцима па не могу да направим паралелу између млађих и старијих партнера - истакла је Сања у емисији "Балканском улицом" која се емитује на Блиц телевизији.

Сања је током емисије открила да је емпатична да уме да заплаче као киша, али и да у последње време нема разлога да плаче када је љубав у питању.

- Океј сам скоро годину дана, сад ће годину још мало. Прво сам на њему приметила осмех, али и црну мајицу. Није толико опасан како изгледа уме да буде и нежан.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas