Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У "Игри престола" његову УЛОГУ нико није волео: Данас изгледа непрепознатљиво, има 30 година и не бави се глумом (ФОТО)

Џек Глисон је тумачио улогу Џофрија Баратеона у популарном остварењу

1662381817_profimedia-0194192810.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џек Глисон је својевремено "Игри престола" толико уверљиво одглумио принца Џофрија Баратеона, размаженог садисту и сина краљице Серсеи Ланистер, да је публика широм света поверовала да је можда и у реалном животу такав.

У серији је скончао трагично, као и већи део јунака из најгледанијег серијала икада. Ипак, од тада је прошло доста година и Џофри Баратеон је и те како порастао.

Током серијала, који је почео 2011. године, био је тек пунолетан, а сада се, са својих 30, умногоме променио.

Иако је био омиљени глумац кога су сви "волели да мрзе", Џек је данас продуцент и члан независне позоришне куће Цоллапсинг Хорсе, коју је с пријатељима 2012. године основао у Даблину.

 

Прочитајте још: Невероватна трансформација: ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ се одлучила на драстичну промену, офарбала косу, а ево како сад изгледа (ФОТО)

Извели су, између осталог, дечју луткарску комедију "Монстер/Цлоцк", с којом су присвојили овације критичара и публике, и "Беарс ин Спаце", која је завршила и на лондонским и њујоршким даскама.

Глесон је неколико година након "Игре престола" и даље добијао понуде за улоге у великим акцијским филмовима и блокбастерима, али их је редом одбијао јер, рекао је јавно, са својим независним представама је много срећнији него с било чиме у Холивуду.

 

"Игра Престола" у међувремену је добила свој приквел, серију "Хоусе оф тхе Драгон", или "Кућа змаја", која се једном недељно стримује на ХБО Маx платформи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas