Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Обожавали сте је у Игри престола, а овако заправо ИЗГЛЕДА Денерис Таргаријен (ФОТО)

Лепа глумица прославила се улогом у најгледанијој светској серији

1601635909_deneris.JPG
Фото: Јутјуб/Кристина Р
Oglas

Емилија Кларк је енглеска глумица, која је светску популарност стекла улогом Денерис Таргаријен у серији "Игра престола".

Прочитајте још: Драма се наставља: Ана Николић направила ХАОС новим потезом

Ова улога донела јој је и номинацију за најпрестижнију Еми награду за најбољу споредну глумицу у драмској серији. Рођена је у Лондону, а одрасла је у Беркширу. Од треће године, знала је да ће постати глумица, након што је погледала један мјузикл. Школовала се у Оксфорду, а 2009. године је дипломирала у Лондонском драмском центру.

Прву улогу остварила је у сапуници "Доцторс", а највећи успех постигла је улогом у серији "Игре престола", која је дебитовала 2011. године и постала једна од најгледанијих. Емилија Кларк, освојила је Еми награду управо за најбољу споредну улогу серије у којој глуми Денерис.

 

Године 2016. Емилија је такође осваја публику у филму "Док нисам срела тебе" у којој тумачи главни лик, смотану, али веома шармантну Луизу Кларк. Филм је проглашен најбољом љубавном драмом и дан данас се сврстава у 10 најгледанијих.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas