Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У нервном растројству: Наш легендарни певач прети да ће извршити самоубиство скоком са здраде?

Легендарни певач започиње штрајк и прети

1646388616_hasan.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Огорчен што није добио националну пензију, певач Хасан Дудић хоће да, како каже, започне штрајк глађу, а наводи се и да прети да ће скочити са зграде.

Прочитајте још: Данас је једна од најпопуларнијих музичких звезда, а мало ко зна да се Јелена Розга први пут на сцени појавила у ОВОЈ улози (ВИДЕО)

Све ово потреса његову бившу жену Злату Петровић, која са Хасаном има сина Микија, као и унучиће Василису и Василија.

Прети самоубиством

- После дугогодишње борбе да остварим националну пензију ништа ми више није остало, него да штрајкујем глађу испред неке установе у центру града. После несреће која ме задесила пре неколико година отишао сам у инвалидску пензију, али то не може мени да покрије ни трошкове инфостана. Много се секирам, падам од секирације по улици и нон-стоп сам под лековима. Не знам више шта да урадим, једино да скочим са зграде - рекао је видно узнемирен и разочаран певач за медије, док његова бивша жена Злата луди због оваквих његових коментара.

- Злати нимало није пријатно када чује овако нешто. Ипак они имају заједничко дете и унуке. Прича около да ће бити на хлебу и води и да ће да штрајкује глађу, а Злата је била прва која га је пре примила у кућу и звала на ручкове. Нема смисла, пожалила ми се да он тако увек претерује. Каже није луд да се убије и да, како каже, скаче са зграде. Никада није био склон самоубиству, тим речима много штети својој породици јер су у страху шта може да уради стварно. Ма није хтела ни да га зове да га пита шта то лупетара, не може више са њим да изађе на крај, али није јој баш свеједно када тако нешто прочита да он изјављује - рекао је извор магазина "Стар".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas