Oglas
· · Komentari: 0

U nervnom rastrojstvu: Naš legendarni pevač preti da će izvršiti samoubistvo skokom sa zdrade?

Legendarni pevač započinje štrajk i preti

1646388616_hasan.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Ogorčen što nije dobio nacionalnu penziju, pevač Hasan Dudić hoće da, kako kaže, započne štrajk glađu, a navodi se i da preti da će skočiti sa zgrade.

Pročitajte još: Danas je jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda, a malo ko zna da se Jelena Rozga prvi put na sceni pojavila u OVOJ ulozi (VIDEO)

Sve ovo potresa njegovu bivšu ženu Zlatu Petrović, koja sa Hasanom ima sina Mikija, kao i unučiće Vasilisu i Vasilija.

Preti samoubistvom

- Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može meni da pokrije ni troškove infostana. Mnogo se sekiram, padam od sekiracije po ulici i non-stop sam pod lekovima. Ne znam više šta da uradim, jedino da skočim sa zgrade - rekao je vidno uznemiren i razočaran pevač za medije, dok njegova bivša žena Zlata ludi zbog ovakvih njegovih komentara.

- Zlati nimalo nije prijatno kada čuje ovako nešto. Ipak oni imaju zajedničko dete i unuke. Priča okolo da će biti na hlebu i vodi i da će da štrajkuje glađu, a Zlata je bila prva koja ga je pre primila u kuću i zvala na ručkove. Nema smisla, požalila mi se da on tako uvek preteruje. Kaže nije lud da se ubije i da, kako kaže, skače sa zgrade. Nikada nije bio sklon samoubistvu, tim rečima mnogo šteti svojoj porodici jer su u strahu šta može da uradi stvarno. Ma nije htela ni da ga zove da ga pita šta to lupetara, ne može više sa njim da izađe na kraj, ali nije joj baš svejedno kada tako nešto pročita da on izjavljuje - rekao je izvor magazina "Star".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas