Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

"У овом тренутку мислим да нисам довољно зрела за то": Певачица НИКОЛИНА КОВАЧ искрено о плановима у каријери

Евровизија се ближи, а Николина Ковач дала је коментар о великом музичком такимчењу.

1644910519_2b0dc414ebc3620e1d224a1d2210209a10c7e552.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Многим певачима једна од највећих жеља у каријери је да буду део Евровизијског музичког спектакла. Иако на естради постоји много талентованих извођача, не одлучују се сви на овај корак. Лепа Николина Ковач објашњава да ли ћемо од ње у будућности моћи да очекујемо о

- То је заиста велики и огроман пројекат, а ја у животу све радим по осећају, сада, у овом тренутку мислим да нисам довољно зрела за то. Тренутно немам неку амбицију, али то не значи да је у будућности нећу стећи. Просто идем у корак за тим неким унутрашњим инстинктом који ме води кроз посао. Желим да идем корак по корак са музичким плановима, а сада ми је приоритет  песма са Халидом Бешлићем која ће бити увертира за мој албум. То је заиста важно за мене јер је један корак више. Не желим да журим уопште- признала је Николина.

Прочитајте још: "Пред пунолетство сам доживела једну од највећих издаја": Милица Павловић открила због чега НЕМА ПОВЕРЕЊА у мушкарце (ФОТО)

Иако поседује анђеоски глас и неспорив таленат, данас је тешко одржати континуитет и популарност у мору нових музичких праваца. Већина певача прати трендове када је реч о новим пројектима, међутим, Николина има сигуран став када је у питању њена врста музике.

- Дефинитивно су се вредности пореметиле, али човек не треба да буде оно што није. Ја сам имала излете неке, пробала сам нешто што ми не припада, али генерално да би трајао мораш да задржиш свој сензибилитет и треба да будеш то што јеси. Не можемо ми увек све да контролишемо, доста и приватни живот утиче на пословни, људи зависе од расположења певача. Ја то тако видим и доживљавам, тако да кад тад се коцкице посложе, некоме раније, а некоме касније. Неко доживи ту брзу популарност, али то није правило за трајање - истакла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas