Oglas
· · Komentari: 0
TRAUMA ZA CEO ŽIVOT

"Pred punoletstvo sam doživela jednu od najvećih izdaja": Milica Pavlović otkrila zbog čega NEMA POVERENJA u muškarce (FOTO)

Pevačica Milica Pavlović o traumi iz mladosti.

1644845227_69689_2476021-screenshot-17-ls_f.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Pevačica Milica Pavlović jedna je od najlepših žena na našoj javnoj sceni, međutim, njen ljubavni život je prava misterija. NJu godinama prate tračevi i nagađanja, a ona je jednom prilikom otkrila i zbog čega je tako nezainteresovana za ljubavni život.

Kako je Milica jednom prilikom ispričala, u njenom životu postoji bolna ljubavna prošlost, zbog koje je nesvesno digla zid oko sebe za sve druge muškarce.

Pročitajte još: NATAŠA NINKOVIĆ SE SELI IZ VILE U STAN: Evo koji razlog se krije iza ove odluke (FOTO)

- Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni - ispričala je pevačica svojevremeno i dodala:

- Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas