Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Билборд музичке награде 2022

У пратњи своје веренице МЕГАН ФОКС, познати репер појавио се са МАНИКИРОМ вредним 30.000 ДОЛАРА (ФОТО/ВИДЕО)

Машин Ган Кели се појавио на додели Билборд музичких награда 2022. са вереницом Меган Фокс

1652709131_Screenshot-2022-05-16-at-15.39.04.png
Фото: Јутјуб Принтскрин/Биллбоард
Oglas

Иако овај пар не престаје да шокира, од тога што су једно другом поклонили своју крв у малим бочицама, до вереничког прстена који је Машин Ган купио Меган, а који убада прст при покушају скидања. Сада је на реду маникир са 880 дијаманата. 

Прочитајте још: Сека Алексић први пут јавно открила због које песме је данас срамота, а један је од њених највећих хитова

Музичар је изашао на црвени тепих са вереницом Меган Фокс на додели Билборд музичких награда 2022. 15. маја, носећи свежи маникир на ноктима укупне вредности 30.000 долара — од 880 дијаманата, што га доводи до тежине веће од 11 карата.

Међутим, маникир није био само за показивање. Према оснивачу компаније Маров Фајн Џулери, Џилијан Сасоне, дијаманти ће бити претворени у колекцију прстенова ограниченог издања након догађаја. Још боље, 100 одсто прихода од прстења биће донирано у добротворне сврхе.

Фото: Инстаграм Принтскрин/МашинГанКели

Сасоне је радила заједно са креаторком Наилс ЛА Бритни Бојс на креирању импресивног маникира, и рекла да је "почашћена" у саопштењу за јавност. „Машин Ган Келли и Меган Фокс су један од најистакнутијих и најмодернијих парова у овом тренутку, тако да је дизајнирање нечег тако јединственог за добротворне сврхе била понуда коју једноставно нисам могла одбити.

МГК је упарио нокте украшене дијамантима са светлуцавим Долче Габана оделом са шиљцима. Меган је изгледала пођеднако елегантно у црној хаљини Дејдвида Кома, дугим цветним рукавицама, и најбоље од свега, неким потпуно новим шишкама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas