Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

У таквим ситуацијама музика ми је била бег од стварности и лек за душу - Наташа Беквалац проговрила о ТЕШКОМ периоду у ЖИВОТУ

Певачица Наташа Беквалац испричала је како је кроз музику лечила своје ране и да је врло захвална животу што управо ради посао који воли

1651667959_ce65abe8576a3ea5e2246b4b665d17a77040a4f2.jpg
Пхото:АТА имагес
Oglas

Певачица се осврнула на ситуације у којима се нашла и са којима је морала да се избори. 

Казала је да је свесна због чега медији прате све фазе њеног живота, као и тога да је задирање у њен приватни живот саставни део њеног посла. Управо због тог позива у животу и популарности никада није желела да одустане од каријере. 

У таквим ситуацијама музика јој је била бег од стварности и лек за душу.

Имам ту срећу да у животу радим посао који обожавам, толико да своје занимање и не доживљавам као посао већ као своју љубав. Бавити се музиком стварно је дар и на томе сам животу бескрајно захвална. Управо ме музика спасла у најтежим тренуцима, кроз песму сам добијала љубав и подршку људи који су за моју душу били неопходни да преживи - каже Наташа за Блиц.

Иза свих нас је период пун неизвесности због пандемије вируса корона, а певачица је то време искористила да размишља о животу и да се посвести себи. 

ПРОЧИТАЈЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији (ФОТО) 

За себе сам пронашла друге начине помоћу којих одмарам своју душу и тело, просто нисам тип којем пасивно и споро одговара. Понајмање сам тип који може да буде без енергије стварања, без креативне енергије. Па ми тако најчешће баш за време одмора севају најлепше и најсвежије идеје - открива Наташа. 

С обзиром на то да је недавно био Међународни празник рада, тај датум Наташи буди лепа сећања из детињства: 

Мислим да је моје годиште чак и последње које је носило капице и црвене мараме. Сећам се да сам као дете била јако поносна и баш сам се правила важна. За мене је то био велики догађај. Сећам се хора и свечаности, све ми је то било јако велико па чак и сада када се сетим емоција ми је лепа - сећа се певачица.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas