· · Коментари: 0
ПРАЗНИЧНО

У ТОПЛИНИ ДОМА: Католички Божић је прошао, а овако су га светске звезде дочекале (ФОТО)

Божић – Празник љубави и среће, када време проводимо са својим најмилијима уживајући у њиховој пажњи.

1609059595_pjimage.jpg
Фото: Депозит

Широм света овај празник представља исто – време за породицу, а погледајте како су познати дочекали католићки Божић у својим топлим домовима.

Код куће је најлепше, познати прославили католички Божић!

Због тренутне ситуације с корона вирусом, која је широм света узела маха, гламурозна путовања су забрањена, али празничне идиле није фалило, своје домове многи су претворили у чудесан кутак који је одисао празничном атмосфером.Познате личности углавном су остале у својим кућама, како би квалитетно време дочекали са својим најмилијима.

Прочитајте још: "Све зависи од личних ставова – да ли желите уопште то да урадите"?... Џенифер Лопез одустала од венчања

Џенифер Лопез огласила се на свом Инстаграм налогу вече уочи Божића. Својим пријатељима и обожаваоцима пожелела је срећан празник. Раскошна црвена хаљина коју је објавила уз честитку у потпуности је одговарала духу празника. Поп дива заиста изгледа савршено, комплиметни су се низали један за другим, те је Џеј Ло још једном показала беспрекоран укус.

Кристијано Роналдо и атрактивна Хеорхина најрадоснији празник обележили су сјајном атмосфером у свом дому. Прослављени фудбалер није могао да сакрије срећу на свом лицу, а његова прелепа вереница потрудила се да све беспрекорно организује како би породица могла да се препусти уживању.

Прочитајте још: Саша Ковачевић са познатим певачем из Грчке снима дует? (ВИДЕО)

Породица Бекам са обожаваоцима је на Инстаграму поделила део атмосфере. Викторија и Дејвид традиционално сваке године овај празник прославе у кругу породице, уживајући у миру и слози, а и ове године био је исти случај. Интересантно је да су сви исто обучени – црвене свилене пиџаме.

Прочитајте још: Сећате се госпође са голубовима из филма "Сам у кући"? Њена судбина је тужна, а овај детаљ ће вас сломити

Кортни Кардашијан и Кортни Џенер, као и обично потрудиле су се да што провокативнијим фотографијама скрену пажњу јавности. Најпознатије стралете и чланице планетарно популарне породице, Божић су обележиле више него изазовним издањима. Котрни се одлучила да одигра на сигурно, док је Кајли ипак уз то додала и одређену дозу елеганције.

Прочитајте још: Њу не виђате често у јавности: Овако изгледа ћерка Саше Поповића (ФОТО)

Прочитајте још: Саманта из серије "Секс и град" открила зашто никада није имала децу

Елса Патаки и Крис Хемсворт обрадовали су своје обожаваоце несвакидашњом честитком. Наиме, популарни глумац позирао је крај јелке раскопчане кошуље, а верујемо да су се овој фотографији највише обрадовале припаднице нежнијег пола.

Прочитајте још: Песма Бориса Новковића "ТАМАРА" један је од највећих хитова, а текст крије велику тајну (ВИДЕО)

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.