· · Коментари: 0

Учесник ЗВЕЗДА ГРАНДА открио детаље сарадње са Ђорђем Давидом: "Он је ТИРАНИН према нама"

Један од учесника Звезда Гранда, открио је какав је познати рокер као

1651223434_djordje-david.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Стефан Томић, који важи за једног од главних фаворита за финале у тиму Ђорђа Давида, открио је, какав је рокер када је када се припремају за наступ.

Прочитајте још: Од заносне бринете до фаталне плавуше: Наташа Нинковић драстично променила имиџ (ФОТО)

Давид важи за веома посвећеног ментора, али исто тако и захтевног, што је потврдио и Стефан када су га у медијима питали, да ли је Ђорђе "тиранин":

- Јесте, ја ћу вам одмах рећи да јесте! - рекао је, млади краљевчанин, а онда додао:

- Тражи тачност до перфекције, у стању је да нас на проби врати за најситнију грешку по сто пута. Значи, крене песма, ако погрешиш на средини, враћаш се на почетак. Немамо ми као кандидати ту простора да сами измишљамо 'топлу воду'. Баш често имамо пробе и он нас усмерава на начин на који он сматра да треба и ми га слепо слушамо - објаснио је такмичар и открио да ли стрепи од реакције Ђорђа Давида будући да је веома строг.

Прочитајте још: Небојша Дугалић има петоро деце, а њихова имена сигурно нисте чули

- Није то страх, али поштовање према њему као величини, знаменитој личности из света музике, постоји. Ето, то је више страхопоштовање - рекао је такмичар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.