Oglas
· · Komentari: 0

Od zanosne brinete do fatalne plavuše: Nataša Ninković drastično promenila imidž (FOTO)

Glumica iznenadila promenom

1651214716_natasa.png
Oglas

Nataša Ninković, jedna je od naših popularnijih glumica koja važi za veoma smernu i finu. Iako smo navikli da je viđamo kao brinetu, odlučila je da iznenadi fanove jednom drastičnom promenom.

Pročitajte još: Nebojša Dugalić ima petoro dece, a njihova imena sigurno niste čuli

Nedavno je snimljena prva klapa nove sezone serije "Složna braća - The Nekst Đeneration", koja će sa emitovanjem početi na jesen. 

 

Za potrebe uloge Nataša Ninković je potpuno promenila imidž, gde je od zanosne crnke postala fatalna plavuša. Ona je na društvenoj mreži Instagram pokazala promenu koja je oduševila sve njene pratioce, a ono što je zanimljivo je i činjenica da je za farbanje bila zadužena glumicina mama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas