Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
венчање

Удаје се Миа Борисављевић: Певачица открива детаље венчања, а очекује се и перформанс

Миа Борисављевић рећи ће "да" дугогодишњем партнеру Бојану Грујићу

1654781764_mia_24032018_00015.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Миа Борисављевић и Бојан Грујић важе за један од најскладнијих парова домаће јавне сцене. Пре четири године постали су родитељи по први пут када је на свет дошла ћеркица Ема, а прошле године њихова породица добила је још једног члана рођењем још једне девојчице, Тее.

Ове године Миа и Бојан решили су да своју љубав крунишу у браком. Венчаће се у јулу за када је заказано грађанско и црквено венчање. Певачица каже да припреме још увек нису завшрене, али да времена још има и да она и њен будући супруг све организују растерећено:

- Нешто је готово, несто ће бити тек, а нешто ћемо вероватно и импровизовати на лицу места. Бојан и ја све прославе организујемо растерећено и брзински. Кума ће бити моја дугогодишња пријатељица, сарадница и прва комшиница, Јелена Трифуновић. Другима позната као текстописац а мени као велики друг. Теу ће да крсти Бојанов друг из детињства Владимир који је, такође и кум на венчању - испричала је Миа за Курир.

Прочитајте још: Невероватно лепа ћерка Драгане Мирковић коју нисмо имали прилике да видимо: Певачицину наследницу не занима јавни живот (ФОТО)

Певачица је открила и да ће имати неколико венчаница, а да припрема и перформанс:

- Имаћу неколико различитих комбинација. За цркву, за матичара, за журку и за један перформанс који припремам! - рекла је Миа.

Миа Борисављевић важи за једну од најзгоднијих жена на нашој јавној сцени, а познато је колико је посвећена здравом начину живота и редовним тренинзима.

Прочитајте још: Један је од Цециних највећих хитова, а био је намењен ОВОЈ ПЕВАЧИЦИ: Откривена тајна песме "ЛЕПИ ГРОМЕ МОЈ"

- Нисам никада била на дијети. На правилној исхрани јесам неколико пута, а од тада су ми остала сва правила и знања о балансираној исхрани, која примењујем у свакодневном животу. Некад више, некад мање, зависи од услова у којима се налазим, али никада нисам гладна и никада се не преједам, и то ми је златно правило. Самим тим, ничега нисам жељна и ништа не морам -  објашњава Миа.

БОНУС ВИДЕО

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas