Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УДАЛА БИХ СЕ ЗА ЊУ ДА ВЕЋ НИСАМ БИЛА У БРАКУ", Анђелина се на први поглед ЗАЉУБИЛА у ову жену и уз њу открила непознату страну себе

Љубав је почела деведесетих и трајала је неколико година

1678114970_Endzi.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли и Џени Шимицу упознале су се на снимању филма "Фоxфире" из 1996.
"Вероватно бих се удала за њу да нисам била у браку. Заљубила сам се у њу чим сам је угледала", рекла је Анђелина 1997. једном приликом, па додала како је Џени могла да јој преотме главну улогу у овом филму јер је била изванредна.

Фото: Профимедиа

У разговору са Барбаром Волтерс 2014. Анђелина је причала о тој вези: "Изненадила сам се, јавили су се изненада осећаји које сам раније имала према мушкарцима. Желела сам да је пољубим, да је додирнем".

У време док је трајала та романса, она је била у браку са Џонијем Ли Милером, за ког се удала 1996. а од ког се развела три године касније. Анђелина се затим 2000. венчала са Билијем Бобом Тортоном, и тај брак је трајао неколико година, до 2003. Њен брак са Бредом Питом званично је трајао од 2014. до 2019.

Фото: Профимедиа

Џени Шимицу је 2014. рекла "да" Мишел Хантер, која је јавности позната као модни гуру, пише тхелист.цом.

"Енџи и ја имамо богату историју. А пошто су она и Бред у браку, закључила сам да нема ничег лошег у томе да је позовем на своје венчање иако сам знала да је вероватно превише заузета да би дошла", рекла је Џени за УС Wееклy, па након свадбе поручила: "Није да сам желела да ме прати до олтара или нешто слично, али било би супер да је дошла".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas