Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЈЕДИЊЕНИ ПОНОВО: Да ли ће се принц Вилијам и принцеза Кејт сусрести са Сасексовима током посете Америци, ове недеље?

Вилијам и Кејт путују у Америку!

1669640091_shutterstock_436244284-Kejt-Vilijam-Hari-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Велика недеља је пред принцом Вилијамом и Кејт Мидлтон. Краљевски пар путује за Америку, због годишње ''Еартхсхот Призе'' доделе награда, друге по реду.
Вилијам и Кејт ће стићи у Бостон у среду, и провешће наредне дане у неколико ангажмана, пре саме доделе награда у петак вече. Њихова деца, принц Џорџ, принцеза Шарлота, и принц Луис, неће овом приликом путовати са њима.
Постоје нагађања да ће се овом прилико пар ујединити са принцем Харијем и Меган Маркл, који живе у Америци од почетка 2020.године.

Прочитај још: ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ КРАЉИЦЕ: Чланови краљевске породице окупиће се у Садрингему, али овога пута без ње- да ли ће и даље ИСПОШТОВАТИ ТРАДИЦИЈУ?

Међутим, многи прогнозирају да су мале шансе да ће до овог сусрета доћи, као и до потенцијалног изглађивања односа међу браћом.
Први разлог је то што ће Вилијам и Кејт бити на Западној обали, док Хари и Меган живе у Монтеситу, супротној страни земље. Принц и принцеза, такође имају веома заузет распоред, јер ће током своје посете присуствовати на неколико догађаја. 

Фото: Инстаграм Принтсцреен/ дуцхессонабудгет19

Прочитај још: МЕГА ПОТЕЗ: Меган Маркл и Принц Хари планирају велики НОВ ПРОЈЕКАТ, погледајате о чему се ради!

Још увек није познато да ли ће се Хари И Меган придружити краљевској породици током предстојећих празника, или ће остати да Божић прославе у Америци зајдено са децом, и Меганином мајком-Доријом.

 
 
 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas