Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уколико Амбер Херд не буде могла да исплати одштету Џонију Депу, ево шта ће се догодити

Глумица проглашена кривом

1654176051_amber.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Суђење Џонија Депа и његове бивше супруге Амбер Херд коначно је добило свој епилог. Порота је глумицу прогласила кривом за клевету и наложила да славном глумцу мора да плати укупно 15 милиона долара одштету.

Прочитајте још: Пресрећан и поносан: Џони Деп СЛАВИ СА ФАНОВИМА, ево где је дочекао пресуду (ФОТО)

Од тога десет милиона долара надокнаде штете и 5 милиона долара казнене штете, која је смањена на 350 хиљада долара, што је горња граница за такве одштете у савезној држави Вирџинији.

Иако се сматрада је Амбер зарадила много новца снимајући филмове и серије, ипак објашњено је и шта може да се догоди уколико она нема могућности да исплати Џонија Депа.

- За појединца који нема могућност да плати износ пресуде, постоји велики проблем ако победнича страна намерава да се пресуда испоштује - рекла је Спургеон за ЦБС МонеyWатцх. 

Херд се није осврнула на финансијске захтеве пресуде у изјави коју је објавила на Твитеру у среду послеподне у којој је изразила "разочарање" одлуком пороте. Глумици преостаје неколико опција након објављене пресуде, може да уложи жалбу, као што је већ најавила, али у међувремену мора да плати десет милиона долара и 350 хиљида, што може, али и не мора бити изводљиво.

Уколико одлучи да неће да се жали, а нема довољно новца, тада би њени садашњи и будући приходи могли бити блокирани - кажу стручњаци.

- Питање је ако она каже: - Гле, немам пара, можете да погледате у моје банковне рачуне, онда можемо да разговарамо о стварима као што је блокирање њене плате. То није неуобичајена ситуација у којој неко каже: Немам - не могу ово а испуним, и зато сигурно мислим да би, зато што она има потенцијал зараде, део њене плате могао бити блокиран рекла је правна сарадница ЦБС Неwса Јессица Левинсон.

Амбер такође може да прогласи банкрот, чиме би се елиминисалало 10 милиона копензацијске штете, али би и даље морала да плати 350 хиљада казне. Постоји опција и да Амбер неће извршти пресуду, одрчући се новчане одштете - рекла је Спургеон.

Прочитајте још: Огласила се Амбер Херд након пресуде: "Срце ми је сломљено"

- Он управља ситуацијом тренутно, а такође би он могао разговарати са бившом супругом око смањења одштете - закључила је.

Ипак, Џони Деп није наговестио да намерава да покрене новчану пресуду против Амбер, већ да му је покретање овог случаја био циљ да се открије истина, без обзира на исход.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas