Oglas
· · Komentari: 0

Ukoliko Amber Herd ne bude mogla da isplati odštetu Džoniju Depu, evo šta će se dogoditi

Glumica proglašena krivom

1654176051_amber.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd konačno je dobilo svoj epilog. Porota je glumicu proglasila krivom za klevetu i naložila da slavnom glumcu mora da plati ukupno 15 miliona dolara odštetu.

Pročitajte još: Presrećan i ponosan: Džoni Dep SLAVI SA FANOVIMA, evo gde je dočekao presudu (FOTO)

Od toga deset miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete, koja je smanjena na 350 hiljada dolara, što je gornja granica za takve odštete u saveznoj državi Virdžiniji.

Iako se smatrada je Amber zaradila mnogo novca snimajući filmove i serije, ipak objašnjeno je i šta može da se dogodi ukoliko ona nema mogućnosti da isplati Džonija Depa.

- Za pojedinca koji nema mogućnost da plati iznos presude, postoji veliki problem ako pobedniča strana namerava da se presuda ispoštuje - rekla je Spurgeon za CBS MoneyWatch. 

Herd se nije osvrnula na finansijske zahteve presude u izjavi koju je objavila na Tviteru u sredu poslepodne u kojoj je izrazila "razočaranje" odlukom porote. Glumici preostaje nekoliko opcija nakon objavljene presude, može da uloži žalbu, kao što je već najavila, ali u međuvremenu mora da plati deset miliona dolara i 350 hiljida, što može, ali i ne mora biti izvodljivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Ukoliko odluči da neće da se žali, a nema dovoljno novca, tada bi njeni sadašnji i budući prihodi mogli biti blokirani - kažu stručnjaci.

- Pitanje je ako ona kaže: - Gle, nemam para, možete da pogledate u moje bankovne račune, onda možemo da razgovaramo o stvarima kao što je blokiranje njene plate. To nije neuobičajena situacija u kojoj neko kaže: Nemam - ne mogu ovo a ispunim, i zato sigurno mislim da bi, zato što ona ima potencijal zarade, deo njene plate mogao biti blokiran rekla je pravna saradnica CBS Newsa Jessica Levinson.

Amber takođe može da proglasi bankrot, čime bi se eliminisalalo 10 miliona kopenzacijske štete, ali bi i dalje morala da plati 350 hiljada kazne. Postoji opcija i da Amber neće izvršti presudu, odrčući se novčane odštete - rekla je Spurgeon.

Pročitajte još: Oglasila se Amber Herd nakon presude: "Srce mi je slomljeno"

- On upravlja situacijom trenutno, a takođe bi on mogao razgovarati sa bivšom suprugom oko smanjenja odštete - zaključila je.

Ipak, Džoni Dep nije nagovestio da namerava da pokrene novčanu presudu protiv Amber, već da mu je pokretanje ovog slučaja bio cilj da se otkrije istina, bez obzira na ishod.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas