Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Улога Наташе Нинковић, због које нас хвата ЈЕЗА: У серији "Певачица" глуми ВЛАЈНУ, а сад је открила да ли верује у ВРАЧАРЕ

Гостујући у једној емисији, глумица је коментарисала улогу врачаре у новој серији "Певачица".

1632577007_ninkovic.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/натасанинковиц
Oglas

У новој серији "Певачица" која је пре две недеље почела с емитовањем, Наташа Нинковић гллуми Влајну, врачару у селу крај Неготина.

Иако имамо прилике да је видимо у неколико кадрова током сваке епизоде, њена улога је језива.

Прочитајте још: Ко је Емилија из серије ПЕВАЧИЦА: Да ли ће заправо ОНА доживети судбину УБИЈЕНЕ Јелене Марјановић?

Антијунакиња Влајна у својој трошној кући за трпезаријским толом баја водом и разним травкама, изговарајући речи на немуштом језику. Увек је у црнини, а поред прозирно плавих очију, карактеристична је и тетоважа змије коју има на грудима.

Како је глумица и сама истакла док је гостовала у једној емисији, од многих ових сцена плашила се и сама, а била је и у дилеми да ли уопште треба да игра у серији.

- Када су ми рекли да треба да играм Влајну, моја прва реакција била је да не могу да прихватим, јер сам мислила да ту енергију нећу моћи да поднесем. Серија је рађена према мотивима приче убијене певачице, али заправо је реч о борби добра и зла, беле и црне магије, хороскопа, враџбина... Када сам се мало удубила у улогу, позабавила сам се много физичким изгледом свог лика, који је фиктиван, па сам позвала свог очног лекара и рекла му да желим болесно плава сочива, па сам бирала тетоважу, гардеробу,... – открила је Наташа у емисији “Кец на једанаест”, и додала да у стварном животу н еверује у врачаре, као ни црну магију.

– Нисам желела да упијем ту енергију, али сматрам да ако су твоја вера и веза са Господом чврсте, онда те лоше ствари немају ниједан прозор кроз који могу да уђу у тебе и заштићен си. Не подносим ништа од тих магова и враџбина, али морам признати да ми је то за улогу било веома инспиративно.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas