Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Uloga Nataše Ninković, zbog koje nas hvata JEZA: U seriji "Pevačica" glumi VLAJNU, a sad je otkrila da li veruje u VRAČARE

Gostujući u jednoj emisiji, glumica je komentarisala ulogu vračare u novoj seriji "Pevačica".

1632577007_ninkovic.png
Foto: Printskrin/Instagram/natasaninkovic
Oglas

U novoj seriji "Pevačica" koja je pre dve nedelje počela s emitovanjem, Nataša Ninković gllumi Vlajnu, vračaru u selu kraj Negotina.

Iako imamo prilike da je vidimo u nekoliko kadrova tokom svake epizode, njena uloga je jeziva.

Pročitajte još: Ko je Emilija iz serije PEVAČICA: Da li će zapravo ONA doživeti sudbinu UBIJENE Jelene Marjanović?

Antijunakinja Vlajna u svojoj trošnoj kući za trpezarijskim tolom baja vodom i raznim travkama, izgovarajući reči na nemuštom jeziku. Uvek je u crnini, a pored prozirno plavih očiju, karakteristična je i tetovaža zmije koju ima na grudima.

Kako je glumica i sama istakla dok je gostovala u jednoj emisiji, od mnogih ovih scena plašila se i sama, a bila je i u dilemi da li uopšte treba da igra u seriji.

- Kada su mi rekli da treba da igram Vlajnu, moja prva reakcija bila je da ne mogu da prihvatim, jer sam mislila da tu energiju neću moći da podnesem. Serija je rađena prema motivima priče ubijene pevačice, ali zapravo je reč o borbi dobra i zla, bele i crne magije, horoskopa, vradžbina... Kada sam se malo udubila u ulogu, pozabavila sam se mnogo fizičkim izgledom svog lika, koji je fiktivan, pa sam pozvala svog očnog lekara i rekla mu da želim bolesno plava sočiva, pa sam birala tetovažu, garderobu,... – otkrila je Nataša u emisiji “Kec na jedanaest”, i dodala da u stvarnom životu n everuje u vračare, kao ni crnu magiju.

– Nisam želela da upijem tu energiju, ali smatram da ako su tvoja vera i veza sa Gospodom čvrste, onda te loše stvari nemaju nijedan prozor kroz koji mogu da uđu u tebe i zaštićen si. Ne podnosim ništa od tih magova i vradžbina, ali moram priznati da mi je to za ulogu bilo veoma inspirativno.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas