Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Умарам се и не могу да дишем, али не могу без микрофона": Весна Змијанац проговорила о свом здрављу након уградње бајпаса

"Никада у животу нисам имала оволику паузу"

1695279137_zmijj.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Весна Змијанац била је оперисана у Клиничком центру Србије, па се пола године опорављала од уграђивања бајпаса. Сада, пошто се вратила пред публику, не крије своје узбуђење. 

Иако јој је и сад можда било рано за овакав корак и упркос томе што ћерка Николија Јовановић, према њеним речима, није била за то, певачица без микрофона више никако није могла.  

- Добро сам, колико то може да буде добро. Мало је рано, мало сам немирна, мало се више јуначим, али таква сам, не могу другачије. Ужелела сам се публике. Никад у животу нисам имала оволику паузу, да не певам шест месеци, никад за пола века певања. То више није питање пара, него не могу више без микрофона. Још месец, два да је било, не би било добро - почела је Весна пред један наступ, преноси „Телеграф", а затим се дотакла негодовања наследнице пред читав шоу. 

- Николија није била за то да се вратим, али видела је да сам потонула, да ми онако не одговара. Ја не знам ништа друго да радим, знам да певам и да кувам. Шта да радим по цео дан? Морам да певам. Не могу без певања и без народа. Не могу само да баталим све - казала је, уз надања да ће јој наступ проћи како треба. 

- Певање ме је увек лечило... Ја кад певам, немам ниједан проблем, али сутрдан ми није лако. Умарам се и не могу да дишем. Водила сам се тиме, кад могу оволико да певам, значи да сам добро, али није баш тако - искрена је била она, пишу поменути медији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas