Oglas
· · Komentari: 0

"Umaram se i ne mogu da dišem, ali ne mogu bez mikrofona": Vesna Zmijanac progovorila o svom zdravlju nakon ugradnje bajpasa

"Nikada u životu nisam imala ovoliku pauzu"

1695279137_zmijj.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Vesna Zmijanac bila je operisana u Kliničkom centru Srbije, pa se pola godine oporavljala od ugrađivanja bajpasa. Sada, pošto se vratila pred publiku, ne krije svoje uzbuđenje. 

Iako joj je i sad možda bilo rano za ovakav korak i uprkos tome što ćerka Nikolija Jovanović, prema njenim rečima, nije bila za to, pevačica bez mikrofona više nikako nije mogla.  

- Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro - počela je Vesna pred jedan nastup, prenosi „Telegraf", a zatim se dotakla negodovanja naslednice pred čitav šou. 

- Nikolija nije bila za to da se vratim, ali videla je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve - kazala je, uz nadanja da će joj nastup proći kako treba. 

- Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutrdan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako - iskrena je bila ona, pišu pomenuti mediji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas