Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Уместо да се радујем, стрепела сам": Марија Микић сада сија у трудноћи, открилла је и које су име одабрали за девојчицу

Марија Микић испричала је са чиме се сусрела на почетку трудноће.

1647945836_200670_prvo-vece-pesma-evrovizija-03032022-0156_f.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Марија Микић заблистала је на недавно одржаном избору за "Песму за Евровизију 22" где се представила песмом "Љубав ме инспирише". Марија ће овај догађај сигурно памтити јер је управо те вечери јавности открила да је у другом стању.

Она и њен вереник, Јован Пантић, открили су да ће добити девојчицу, а одабрали су и име, зваће се Ђурђа.

- Много сам срећна јер чекам девојчицу, коју сам и прижељкивала. лако смо се испрва само шалили да ће се звати Ђурђа, одлучили смо да јој дамо управо то име. Не знамо никог с тим именом, кратко је и ефектно - рекла је Марија за магазин "Глориа".

Прочитајте још: ИСТИ ОТАЦ! Ово су РОДИТЕЉИ Милана Марића - нису из глумачког света, ево чиме су се бавили (ФОТО)

;Марија је открила и да дуго није желела да открива да је у другом стању јер претходне две трудноће нису прошле добро. Како каже сада је све у реду, певачица ужива у новом стању и једва чека да се оставри у улози мајке:

- Нисам желела да говорим о трудноћи јер сам имала два спонтана побачаја прошле године и много сам се плашила да се то не догоди и овог пута. Разлог побачаја нисам знала и стално сам била у грчу. Онда су лекари установили да имам инсулинску резистенцију и тромбофилију, модерну болест данашњице, због које се плод отежано задржава. Тромбофилија може бити генетска и стечена, нарочито сада након короне. Тест је показао да је код мене у питању генетска, иако је нико у мојој породици није имао. Најважније ми је да је беба здрава. Радила сам пренатални тест јер су доктори у једном тренутку помислили да беба можда има Даунов синдром. Тај додатни стрес, док није стигао резултат, убијао ме је. Уместо да се као свака трудница на почетку трудноће радујем, ја сам стрепела јер ништа није ишло лако. Сада је све добро, немам јутарње мучнине, али повраћам шта год да поједем, чак сам и смршала - искрена је певачица.

БОНУС ВИДЕО

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas