Oglas
· · Komentari: 0

"Umesto da se radujem, strepela sam": Marija Mikić sada sija u trudnoći, otkrilla je i koje su ime odabrali za devojčicu

Marija Mikić ispričala je sa čime se susrela na početku trudnoće.

1647945836_200670_prvo-vece-pesma-evrovizija-03032022-0156_f.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Marija Mikić zablistala je na nedavno održanom izboru za "Pesmu za Evroviziju 22" gde se predstavila pesmom "LJubav me inspiriše". Marija će ovaj događaj sigurno pamtiti jer je upravo te večeri javnosti otkrila da je u drugom stanju.

Ona i njen verenik, Jovan Pantić, otkrili su da će dobiti devojčicu, a odabrali su i ime, zvaće se Đurđa.

- Mnogo sam srećna jer čekam devojčicu, koju sam i priželjkivala. lako smo se isprva samo šalili da će se zvati Đurđa, odlučili smo da joj damo upravo to ime. Ne znamo nikog s tim imenom, kratko je i efektno - rekla je Marija za magazin "Gloria".

Pročitajte još: ISTI OTAC! Ovo su RODITELJI Milana Marića - nisu iz glumačkog sveta, evo čime su se bavili (FOTO)

;Marija je otkrila i da dugo nije želela da otkriva da je u drugom stanju jer prethodne dve trudnoće nisu prošle dobro. Kako kaže sada je sve u redu, pevačica uživa u novom stanju i jedva čeka da se ostavri u ulozi majke:

- Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala - iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas