Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УМЕТНИК ЈЕ БОЛЕСТАН: Учесник Беовизије све шокирао у емисији - "НЕМАМ КЊИЖИЦУ" (ФОТО)

Све више Констрактиних колега излази у јавност са речима подршке

1646763491_______________________________________________________684545988.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Певач Игор Симић такмичио се ове године за одлазак на Еуросонг песмом "То нисам ја", али у првој полуфиналној вечери у којој се представио није освојио довољан број поена за пролазак у финале. Иако му је жао што није победио, признаје да је Констрактина победничка песма "In corpore sano" одлична. 

"Мислим да је концепт јако лепо замишљен. Констракта има поруку, не разумеју је сви. Мислим да није толико дубока колико људи заправо конципирају да јесте. Наравно, свака песма и треба да буде вишеслојна. Свака песма носи оно што ти у њој препознаш", сматра Игор.

Песма је заразна, сви је певају, а људи су се највише ухватили здравља и здравствене књижице, коју је Констракта открила да нема, па је и Игор признао да ли је и он уметник без тог документа. 

Прочитајте још: КРАТКО И ЈАСНО! Ево кога је Јелена Карлеуша подржала на Беовизији - избор није случајност (ФОТО)

"Па уметници морају бити здрави. Ја кад сам болестан, ја тешко певам. А имао сам и проблема са слезином, као што она каже...", прокоментарисао је шаљиво певач и додао да нема здравствену књижицу, па открио како је схватио победничку песму.

"Као да су се људи пробудили и рекли: 'Е, сад ћемо нешто другачије. Нећемо више ове...' (Шта год да кажем звучаће погрешно, а није ми намера...)" Мислим да су овим људи показали средњи прст тренутној сцени на генералном нивоу. Мислим да је то оно што се десило управо. И рекли су - 'нећемо више овога'", поручио је Игор Симић у емисији Гранд магазин.

"Велики део публике нијени пратио фестивал. Када је осетио тај талас, онда су се придружили том покрету... И не може нико да остане равнодушан. Ја сам видео само позитивне реакције. Те негативне нису заправо негативне, него су људи више шокирани него негативно настројени", рекао је.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas