Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНА ИЛИ ИЗАЗОВ

Наташа Беквалац ОТКРИЛА поред ког партнера се највише осећала као жена и ИЗНЕНАДИЛА све у студију (ФОТО)

Певачица Наташа Беквалац у неколико блиц питања открила детаље о себи.

1643783581_pjimage---2022-02-02T073231.878.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ AmiG Show
Oglas

Наташа Беквалац, позната певачица, гостовала је у емисији "Амиџи шоу" и том приликом одговарала на неколико шкакљивих питања. 

- Сваки дан урадим глупост која превазиђе претходну - рекла је Беквалчева.

- Највећи и најдубљи страх? - уследило је питање.

- Од висине - рекла је певачица.

- Којој ситуацији би се вратила и себи налупала шамаре? - питао ју је водитељ.

- У свим најважнијим ситуацијама у животу - одговорила је Наташа.

Поред овог, било је и питање на које Наташа није желела да одговори, а тицало се телевизије. Водитељ је питао кога не може да гледа и мора одмах да пребаци канал. Певачица је није желела да открије које су то особе, али је напоменула да их има неколико.

Прочитајте још: ОНА ЈЕ НОВА МИС СРБИЈЕ: Ево ко је Ања, лепотица која ће нас представљати у свету (ФОТО)

- Који део свог тела највише волиш? - било је наредно питање.

- Језик - казала је и насмејала све у студију.

- Поред ког партнера си се највише осећала као жена? - било је последње питање.

- Немам неку конкуренцију, поред свих партнера сам се осећала јако лоше, искрено - признала је Беквалчева.

Подсетимо, Наташа је била у браковима са ватерполистом Данилом Икодиновићем, рукометашем Љубом Јовановићем и ИТ стручњаком Луком Лазукићем.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas