Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УНИШТЕНА: Фанови не могу да дођу себи од ШОКА, када су угледали како изгледа коса Ким Кадашијан без уметака (ФОТО/ВИДЕО)

Ни Ким Кардашијан не личи на Ким Кардашијан

1672666731_Kim-Kardashian-Profiemdia-TikTok-kimandnorth.jpg
Пхото: Профимедиа/ ТикТок принтсцреен киманднортх
Oglas

Фанови ријалити звезде, Ким Кардашијан (42) остали су у неверици када су угледали видео на ТикТоку. Старлета се појављује у опуштеном издању, тако да не изгледа као једна од најпознатијих жена на свету. Она дословце без надоградње косе не личи на саму себе.Фото:ТикТок принтсцреен /киманднортх

На видеу који је снимила њена ћерка Норт (9), Кимина коса је упадљиво стањена, па имамо ретку прилику да видимо како она заиста изгледа без икаквих додатака и екстензија. Са кратком плавом косом и у пиџами, Ким позира док је ћерка снима.

Прочитајте још: ШАКИРА ПОСЛАЛА СНАЖНУ ПОРУКУ: У потрази за миром- ''Наше сузе нису узалуд'' (ФОТО)

Ким у клипу седи на свом кревету, у дому вредном 60милиона долара. Неки од коментара на на видеу звучали су:
- Има толике милионе и приступ најбољим препаратима за негу, а њена коса изгледа овако??
- Па да ли она стално носи екстензије и перике? питали су се многи
- Шта очекујете? Постала је платинасто плава за 1 дан!! Зачуђена сам да јој није скроз опала да будем искрена. То је поступак који се ради дан по дан , или ће отпасти.
- Зато ретко приказују како заиста изгледају, јер желе да се осећате инферироно, закључио је неко.

@киманднортх

 

♬ оригинал соунд - ✰ Цхристмас соундс ✰

 

Прочитајте још: Јелена Карлеуша на поду након новогодишњег наступа: Сви покушавају да јој помогну и скину комбинезон

Било како било, Ким је склона честим променама боје као и дужине косе, а да би то постигла пролази кроз дуге 
и инвазивне процесе, који је могу доста оштетити. Изгледа, да ће у једном тренутку морати више пажње да посветии
нези, уколико жели да је и сачува. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas