Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА АДАМС

УПОЗНАЈТЕ СРЕДУ: Ко је млада глумица која је својом упечатљивом улогом у истоименој серији, ОДУШЕВИЛА ПЛАНЕТУ? (ФОТО/ВИДЕО)

Откривена је случајно када је имала само 7 година

1670935402_profimedia-0738249537-Jenna-Ortega-naslovan.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Среда Адамс, у оригиналу ''Wеднесдаy Аддамс'', једина је ћерка породице Адамс, једна од измишљених ликова коју је креирао амерички цртач Чарлс Адамс. Појављујући се у широком спектру медијских адаптација још од 1964.године, овај лик је основа најновије серије ''Wеднесдаy'' ( Среда), са брилијантном Џеном Ортегом у главној улози.
У серији се такође појављује Кристина Ричи, коју је целог живота пратила ова улога, па се њен лик увек везивао за малу девојчицу озбиљног лица и црних плетеница. Она се у најновијем остварењу појављује као риђокоса наставница, једино људско биће на колеџу за чудовишта ''НикадВише''.

Прочитајте још: Кејт Винслет на премијери у Лондону: У ИСТОЈ ХАЉИНИ као пре 7 ГОДИНА (ФОТО)

Прича прати Среду, бунтовну тинејџерку која се облачи у емо-дарк стилу, коју породица Адамс по казни шаље на ову академију. Њено уклапање, и разне авантуре како љубавне природе тако и борби са чудовиштима, део су заплета ове занимљиве серије.
Сцена у којој Среда у свом гротескном стилу плеше на школској забави, постала је веома популарна, па је многима послужила као инспирација да направе своју верзију на друштвеним мрежама.

Ко је заправо Џена Ортега?

Џена је америчка глумица, која са само 20 година и 1,55м већ постиже велике успехе на филмском платну. Пре улоге мале садистикиње породице Адамс, Џена се појавила у неколико филмова и серија: ''Врисак'',  ''Yес даy'', ''Yоу'', ''Јане тхе виргин''. 

Прочитајте још: Кетрин Зита Џоунс: Први пут СА СИНОМ на премијери, у усклађеним бојама (ВИДЕО)

Оно што је мало познато је да када је имала само 7 година, њена мајка је снимила једну њену драматичну изведбу рецитације, и поделила на Фејсбуку. Агенција за кастинг, до које је снимак дошао, одмах је контактирала, и остало је историја.

@yоур.фав_пинборд Тхис wас Јенна wхен схе wас 7 ацтинг фор хер фирст тиме ин а видео хер мом рецордед оф хер реадинг а лине фром хер драматиц монологуе тхен постед то Фацебоок.#јеннаортега #фyп #фyпシ #фyпдонгггггггг #јеннаортегаоффициал #јеннаортегаwеднесдаy ♬ оригинал соунд - цханел🩰

Џена је о својим почецима, у ''Тамран Халл Схоw''-у говорила следеће:

- То је било као шала. Сећам се да у то време она није желела да будем глумица, смешно је некако како су ствари испале. Али она просто није желела да ме стави у то окружење, ову индустрију, за коју је чула толико лоших ствари, говори млада глумица о својој мајци и додаје:
- Објавила је то као шалу за своје пријатеље, јер су њени пријатељи знали да сам веома драматична.

Након што су је открили, Џена је добила пар улога у рекламама познатих брендова, а касније и прве улоге. О сличности са улогом Среде, имала је да каже следеће:

- Људи су ми говорили да личим на Среду Адамс од кад сам имала 6 година. И имам по прилично мрачан смисао за хумор!

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas